Mesajul zguduitor al unui medic oncolog: ,,Acum 30 de ani, specialitatea asta nici nu exista, astăzi secțiile sunt pline…”

Un medic oncolog a postat pe pagina sa de facebook un mesaj care efectiv a zguduit cititorii. Acesta vorbește despre ,,explozia” de cancer a secolului: dacă în urmă cu 30 de ani, secția de oncologie nu exista, acum ea este supraaglomerată. Specialista a dezvăluit și care sunt cauzele acestui fenomen, iar detaliile sunt înfricoșătoare: ,,Mâncăm prost, mâncăm alimente cu E-uri, bem sucuri cu chimicale și nu ne gândim la sănătate”.

separator
Untitled-15

Elena Cardas este medic oncolog la Spitalul Județean Botoșani. Specialista a considerat că este oportun să tragă un semnal de alarmă și să ofere câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmăm cu toții pentru a nu îngroșa rândurile persoanelor bolnave de această boală necruțătoare, precum este cancerul.

Medicul a postat pe pagina sa de socializare acest mesaj, care nu reprezintă altceva decât purul adevăr!

„Azi sunt de gardă la oncologie. Acum 30 de ani specialitatea asta nici nu exista. Boala era rară, ori poate mai puțin diagnosticată, nu aveam CT și RMN și markeri tumorali, dar oricum era rară. Pacienții erau tratați de interniști și de chirurgi și nu știu cum se făcea, dar evoluția era nici mai mult, nici mai puțin gravă ca acum. Ceva s-a schimbat, trăiesc cumva istoria medicinii în timp real. Nu o să dau eu acum soluții și explicații la ce se petrece, se chinuie savanții lumii și nu îi dau de cap, ori poate nu au interes să o facă prea curând, atâta timp cât mama, fratele, copilul le e încă bine mersi. Realitatea este că există din ce în ce mai mult cancer în Botoșani, în țară, pe planetă. O spun toți, nu e nimeni să nu fi avut în familie măcar pe cineva care să nu fi murit cu cancer. E mult. Un singur gând am în minte la ora asta matinală.

Inconștient sau nu, fiecare dintre noi ne intoxicăm propriul organism, pe cei din jur și planeta asta care abea mai respiră și ea săraca. Fumăm, bem, mâncăm hormoni, pesticide, nitrați, antifungice, conservanți, coloranți, aerul e plin de poluanți, apele sunt pline de plastic din ce în ce mai erodat care ajunge , ironia sorții, să ne intoxice celulele propriului nostru organism prin peștele de pe masă, da, până și laptele de mamă e plin de chimicale pe care corpul nostru nu știe cum să le proceseze și să le elimine cumva. Nici un Guvern nu are curajul să interzica toate astea. De ce? E o conspirație mondiala, tot ce v-am scris că e nociv și cancerigen aduce profit. Până și industria de medicamente pentru tratatea cancerului aduce profit. Și atunci ce ne rămâne nouă, muritorilor de rând? Nu ne putem apăra decât cât putem, ca indivizi, nu ca specie.

Informați-vă! Nu vă lăsați manipulați. Refuzați să fiți victime și călăi în același timp. Cu cât vom fi mai mulți care vom refuza să folosim deodorantele cu freon, cu aluminiu, semipreparatele ieftine și pline de hormoni, băuturile contrafăcute, când vom recicla Pet-urile și nu le vom arde în sobă sporind cu încă un gram dioxina din aer, extrem de cancerigenă pentru tine și copilul, și vecinul tău.. etc, etc… cu atât producătorii vor pune frâna pentru că nu vor mai avea cerere.

Atât timp cât le consumăm otrăvurile, ei nu se vor opri. Nu contează că acum suntem poate 10. Mâine vom fi poate 100, dar e mai mult decât nimic. Nu așteptați de la guvernanți să faca ceva. FACEȚI VOI, ATÂT CÂT VĂ STĂ ÎN PUTERE. Și nu în ultimul rând, INFORMAȚI-VĂ!” a scris pe Facebook medicul Elena Cardas.

Distribuie să citească și alții!

Scrisoarea emoționantă a unei mame, înainte de a muri, către fiica sa
Articolul anterior
O călătorie cu microbuzul în Chișinău ar putea costa 10 lei?
Articolul următor
Alte articole interesante