Mihai Stratulat, despre Covid-19: ,,Cifrele raportate zilnic pot fi ușor înmulțite cu 4!”

Medicul Mihai Stratulat a vorbit, într-o postare pe pagina sa de facebook, despre numărul real al îmbolnăvirilor cu Covid-19 în țara noastră, dar și despre imunitatea pe care acest virus o lasă în organismul copiilor și adulților.

separator

,,Autoritățile foarte bine cunosc că numărul de copii și adulți bolnavi de Covid-19 este cu mult mai mare, decât cifrele raportate zilnic!

Putem ușor să le înmulțim cu 4!”, comunică medicul.

,,Toți deja cunoaștem că doar 1 (tata) sau 2 (tata și mama) membri ai familiei sunt testați, restul stau în carantină și primesc tratament la domiciliu, cunoaștem că unii nu vor să se testeze că se tem de internare, se tem să nu fie internați copiii, se tem să nu fie băgați în carantină pe 1-2 luni!

Mulți nici nu cunosc că au avut Covid, pentru că nu cunosc simptomele!

Unii părinți sunt îndrumați să interneze copiii, alții – să stea acasă, unora li se indică AB la greu, la toți din familie, alții mai scapă câte unul… cam așa e managementul pandemiei de Covid în RM!

O să deschidem școlile și grădinițele în septembrie, ca mai apoi să începem să testăm mai mulți copii, să-i internăm și să arătăm că numărul îmbolnăvirilor de Covid-19 în rândul copiilor crește, că totul e grav și peste nici o lună să le închidem înapoi!

Iar când auzi că autoritățile vorbesc despre copii bolnavi de Covid-19 în stare grav-medie și gravă, de sindromul Kawasaki, apare o singură întrebare: „la ei NTV-ul prinde ca la noi” (Youtube: Moldtelecom)? Ei internet au, studii citesc?

A coborât cineva de la MSMPS la vale, prin spitale să vadă ce fac copiii bolnavi de Covid-19 în aceste spitale, sau doar citesc ceea ce li se raportează?

Oare deja nu le este tuturor clar, inclusiv și autorităților, că până nu o să ne îmbolnăvim majoritatea din noi de acest SARS-CoV-2, inclusiv și copiii, noi nu vom scăpa de el, sau noi așteptăm să vină și Gripa?

Sau poate noi așteptăm o minune?

Referitor la cât durează anticorpii la Sars-Cov-2, vă pot spune următoarele: cu certitudine mai mult de 3 luni, iar la copii răspunsul imun este într-atât de puternic, că unii din ei fac de 3 ori mai mulți anticorpi decât adulții!

Familia noastră a împlinit 3 luni de la apariția simptomelor de Covid-19, iar titrul de anticorpi la noi este încă în creștere, atât IgM cât și IgG! Sănătate tuturor!”, a menționat medicul, pe pagina sa de facebook.

Stadionul de fotbal pe plajă din parcul „La Izvor” este aproape gata. Cum arată?
Articolul anterior
Un rezultat demn de apreciat! Silvia a slăbit deja 18 kg, în cadrul celei de-a 10-a ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’
Articolul următor
Alte articole interesante