Un rezultat demn de apreciat! Silvia a slăbit deja 18 kg, în cadrul celei de-a 10-a ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’

Au ars kilogramele la propriu în cadrul celei de-a 10-a ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele’’, ediție care, joi, 20 august, ajunge la final. Peste 500 de femei s-au înscris în proiect declarând o luptă aprigă surplusului de kilograme, iar primele rezultate bucură ochiul și inimile participantelor și ambasadorilor proiectului. Cum credeți care va fi numărul record de kilograme slăbite în acest sezon?

separator

În acest moment, vă prezentăm istoria Silviei Arhip, care a intrat în proiect în data de 28 mai.

Până în prezent, timp de 10 săptămâni, participanta proiectului de slăbit a reușit să scape de 18 kg și nu se oprește aici! Mult mai ușoară, mai plină de viață și energie, Silvia continuă să evolueze spre scopul propus, alături de cea mai minunată echipă, a Centrului Online de Nutriție și Sport.

Timp de 10 săptămâni, participantele ediției au urmat meniul alimentar recomandat de dr. în științe medicale, nutriționista Galina Tomaș, și au efectuat totodată antrenamente online cu instructorii Unica Sport.

De asemenea, protagonistele proiectului au participat online la seminarele utile prezentate de Galina Tomaș. Iar acum se bucură pentru cele mai frumoase rezultate obținute!

Mâine, 20 august, va avea loc finala celei de-a 10-a ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. În cadrul proiectului, sute de femei și-au văzut visul împlinit, au însușit regulile unei alimentații corecte și echilibrate și beneficiile sportului și modului activ de viață.

Stilul de viață sănătos ne ajută să fim fericiți, să avem sănătate din plin și să ne bucurăm pe termen lung de o calitate bună a vieții, cu mai puține medicamente, stres și emoții negative!

Dacă îți dorești să devii și tu participantă a unicului proiect în care poți să-ți vinzi kilogramele slăbite, înregistrează-te pentru o consultație gratuită pe www.galinatomas.com.

Mihai Stratulat, despre Covid-19: ,,Cifrele raportate zilnic pot fi ușor înmulțite cu 4!”
Articolul anterior
MECC: Majoritatea școlilor au ales modelul 1, pentru începerea noului an de studii
Articolul următor
Alte articole interesante