Remediu natural pentru ficat gras

Steatoza hepatică sau ficatul gras este o afecțiune manifestată prin acumularea excesivă de grăsimi în interiorul celulelor hepatice. Ficatul devine gras atunci când grăsimea constituie mai mult de 10% din greutatea acestui organ. În ultimii ani, s-au înmulțit cazurile persoanelor diagnosticate cu ficat gras. Totul se datorează consumului din ce în ce mai crescut de alimente nesănătoase. Ele sunt foarte dăunătoare sănătății ficatului.

separator

Boala cunoscută drept ”ficat gras” este una frecvent întâlnită și se manifestă prin durere surdă în zona superioară a abdomenului, în partea dreaptă unde este localizat ficatul.

Vestea bună este că există un remediu natural care poate trata ficatul gras și este foarte eficient. Nu îl veți afla din rețetele medicilor, dar specialiștii în medicină alternativă îl recomandă.

Ai nevoie de 2 lămâi, 2 sfecle roșii de mărimi medii și 2 cești cu apă minerală.

Întâi, curățați sfecla de coajă, o tăiați bucăți și apoi o faceți piure la blender. Adăugați apoi zeama de lămâie și apa, după care amestecați bine.

Pentru cele mai bune rezultate, specialiștii recomandă consumul acestui smoothie de trei ori pe săptămână. Va purifica organismul și sângele, având o puternică acțiune detoxifiantă și vă va curăța ficatul de grăsimea acumulată.

sursa

A refuzat operația de micșorare a stomacului și a slăbit singură 45 de kg! Medicii au rămas uluiți
Articolul anterior
Prânz cu familia regală suedeză: Kate Middleton a bifat o nouă apariție cu burtica de însărcinată
Articolul următor
Alte articole interesante