Această femeie susține că s-a vindecat de poliartrită cu oțet de mere

Artrita este un proces inflamator la nivelul unei articulații și care determină adesea durere locală, umflătură, creșterea temperaturii, înroșirea tegumentelor. Poliartrita reumatoidă este o boală severă care afectează în special articulațiile mici ale mâinilor și conduce la durere, deformare și rigiditate la nivelul membrelor. De asemenea, boala poate cauza dureri de genunchi, coate, șolduri, articulație mandubulară și coloană vertebrală.

separator
rrrrrs

Artrita reumatoidă poate avea un debut acut sau lent, pe parcursul mai multor săptămâni, luni sau chiar ani. Durerea articulară asociată artritei reumatoide are de obicei un caracter surd, sâcâitor, mai pronunțată dimineața, cauzând rigiditate matinală la trezire, însă, pe parcursul zilei, poate să dispară.

Femeia din imagine susține că s-a vindecat de artrită chinuitoare cu oțet de mere, în doar 2 săptămâni.

Linda Faulkner spune că a fost diagnosticată cu această boală a articulațiilor în 2006 și că a încercat o serie de tratamente cu preparate analgezice, antiinflamatoare și steroidiene, însă toate o ajutau doar pe termen scurt.

Linda a citit recent despre Sarah Gall, o interpretă de orgă într-o biserică, care s-a vindecat de dureri articulare după ce a consumat un amestec de oțet de mere cu miere și a hotărât și ea să încerce.

În fiecare dimineață și seară, Linda a băut un amestec  format dintr-o lingură de miere și o lingură de oțet de mere, cu un strop de apă caldă. Aceasta spune că după doar două săptămâni nu a mai simțit dureri de articulații.

,,Nu am avut nevoie de analgezice în ultimele săptămâni. La început, mi-a fost aproape frică să recunosc că funcționează, dar chiar așa este. Nici acum nu pot să cred“, dezvăluie femeia.

Deficitul de minerale poate exacerba durerile articulare. Oțetul de mere conține kaliu, calciu, magneziu, fosfor, minerale de care organismul are nevoie.

Oțetul de mere mai conține și antioxidanți, beta-caroten și acid acetic. Antioxidanții blochează acțiunea nocivă a radicalilor liberi asupra celulelor, prevenind astfel deteriorarea țesuturilor, un fenomen care însoțește bolile inflamatoare precum artrita.

Oțetul de mere reduce durerea și rigiditatea cauzată de artrită, prin dizolvarea cristalelor de acid formate în articulații.

Această informație a fost preluată de pe healthylifeidea.com. Unica.md nu-și asumă responsabilitatea celor scrise mai sus și vă recomandă la necesitate să vă adresați medicului specialist.

Cum preparăm corect ciupercile Champignon ca să le păstrăm nutrienții?
Articolul anterior
Bloggerița Hellen Monroe se mărită! Află cum a fost cerută în căsătorie
Articolul următor
Alte articole interesante