Caz şocant într-o suburbie a Capitalei! Doi concubini bănuiţi că şi-ar fi omorât intenţionat doi dintre nou-născuţi

Doi concubini sunt bănuiţi că şi-ar fi omorât intenţionat copiii. Mama biologică, în vârstă de 37 ani şi concubinul ei de 29 ani, având la întreţinere patru copii dintre care trei minori, sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru omor intenţionat şi pruncucidere.

separator

ssssPotrivit informaţiilor obţinute în cadrul investigaţiilor desfăşurate pe parcursul lunilor iulie-august curent, crimele ar fi avut loc pe parcursul anilor 2008 – 2009, când ambii părinţi i-ar fi omorât la domiciliu imediat după naştere, fiind înveliţi în sacoşe din plastic, ulterior îngropaţi în ograda casei şi la marginea unei păduri din localitate.

Astfel poliţiştii au efectuat săpături în locurile respective, fiind depistate osemintele a doi nou-născuţi, care au fost examinate preliminar la faţa locului de către medicul legist.

În cadrul audierilor ambii au recunoscut că, motivul uciderii nou-născuţilor ar fi fost lipsa surselor financiare. În acest context au fost numite expertizele medico-legale, în procesul cărora vor fi expertizate osemintele ridicate.

Potrivit legislaţiei penale în vigoare învinuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 ani până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

sursa

Dima Trofim s-a transformat în Conchita Wurst
Articolul anterior
Irina Bivol este în doliu! Şi-a pierdut mama
Articolul următor