Cum arată acum bărbatul care a suportat primul transplant de faţă complet! Video

În 2001, pompierul Patrick Hardinson a suferit arsuri grave pe faţă, după ce a fost prins într-un incendiu. 14 ani mai târziu, o echipă de doctori din New York a efectuat cel mai complicat transplant de faţă realizat vreodată.

separator

transplant-fataPatrick Hardinson a suferit arsuri grave pe faţă, şi-a pierdut urechile şi pleoapele. A fost nevoie de mai mult de 100 de chirurgi, asistente medicale şi peste 26 de ore de muncă pentru a finaliza procedura de transplant de faţă complet. La 12 luni după intervenţia inovatoare corpul lui Hardison s-a adaptat şi ţesutul facial ataşat nu a respins transplantul.

ht_split_before_after_lb_151114_4x3_992Acum, Hardison spune că nu mai trebuie să îndure umilinţa de zi cu zi de dinainte de transplant, spunând într-un interviu pentru postul de televiziune CBS:

„Acum sunt doar un tip obişnuit care merge pe jos pe stradă”.

Chiar dacă oamenii îl privesc şi îşi dau seama că ceva s-a întâmplat cu figura lui, nimeni nu bănuieşte că de fapt el a suferit un transplant de faţă. Întrebat cum se simte acum când este ignorat de către cei din jur, el a spus :

„Niciodată nu m-am simţit atât de bine să fiu ignorat”.

https://youtu.be/R1qq95LheN0

sursa

Un antiseptic eficient pentru întreaga familie
Articolul anterior
Fotografii de pe patul de spital cu actriţa Shannen Doherty: ,,Aşa arată cancerul!”
Articolul următor
Alte articole interesante