Un antiseptic eficient pentru întreaga familie

Pielea este cel mai greu şi cel mai extensiv organ al corpului uman. Acest înveliş protejează organismul de agresiunile externe şi comunică în permanenţă cu celelalte organe. Împiedică pătrunderea unor agenţi patogeni (bacterii, substanţe toxice, radiaţii),  are rol senzorial datorită receptorilor nervoşi, sensibili la pipăit, durere şi temperatură şi intervine în menţinerea unei temperaturi interne constante.

separator

Un antiseptic eficient pentru întreaga familie

Deoarece este organul cel mai expus contactului cu mediul extern, nu de puţine ori se întâmplă să fie afectat de unele accidentări sau infectat de numeroșii agenţi patogeni existenţi. De aceea, trebuie să respecţi o igienă corespunzătoare, o alimentaţie raţională (pentru că unele afecţiuni ale pielii vin din interior) şi să ai grijă de starea de sănătate a pielii.

Şi pentru că este inevitabil contactul cu bacteriile în viaţa de zi cu zi, se recomandă ca trusa ta medicală, să conţină şi un antiseptic (o substanţă care inhibă creşterea şi dezvoltarea microorganismelor, fără să afecteze ţesuturile organismului).

Primele substanţe cu efect antimicrobian au fost iodul şi alcoolul. În prezent, unul din preparatele antiseptice întrebuinţate cu succes de mai bine de 20 de ani, pe plan internaţional, este Dermobacter.

Dermobacter – este o  soluţie antimicrobiană, recomandată în tratarea şi prevenirea infecţiilor la nivelul pielii şi mucoaselor. Se foloseşte în cabinetele medicale şi sălile de operaţie, în chirurgie, ginecologie, dermatologie şi pediatrie, fapt care susţine puterea şi efectele benefice ale acestui produs.

Dermobacter are acţiune antibacteriană, antivirală şi fungicidă. Acţionează rapid (după un minut de la folosire), iar efectul său durează mai mult de 6 ore. Ajută la procesul de vindecare, favorizând cicatrizarea şi nu afectează pH pielii şi al mucoaselor.

Datorită celor două substanţe active din componenţa sa: clorura de benzalconiu şi clorhexidina, Dermobacter acţionează asupra unui spectru larg de germeni responsabili de infecţiile cutanate şi previne cu succes infecţiile organelor genitale.

Este mult mai eficient decât iodul. Evidenţele certifică superioritatea clorhexidinei faţă de preparatele pe bază de iod, determinând o scădere a riscului de infecţii post operatorii cu 62%. Iar clorura de benzalconiu este un bactericid, virucid şi fungicid cu efect asupra germenilor Gram pozitivi şi negativi, bacteriilor transmise pe cale sexuală, ciupercilor (Candida albicans) şi viruşilor (Herpes, HPV). În dermatologie se foloseşte în dermatite bacteriene (piodermită, supuraţie, abces, foliculită, furunculoză), dermatite fungice (candidoze, dermatofitie, intertrigos), dermatite virale (Varicelă, zona zoster, herpes, erupţii cutanate virale), tratament asociat infecţiilor bacteriene ale pielii şi mucoaselor.

Dermobacter nu dă senzaţia de usturime sau de arsură, se aplică pe piele nediluat, iar pe mucoase diluat în proporţie 1:10.

Dermobacter – este un medicament eliberat fără prescripţie medicală.

Demobacter –  antiseptic pentru întreaga familie!

Partenerii noștri
Author LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL
Adresa: 22 Avenue Aristide Briand 94110 Arcuel – France
Facebook: https://www.facebook.com/Laboratoire-Innotech-International-Moldova-545293495504608/?fref=ts
Un moldovean a luat 4 de „DA” la X-Factor Ucraina
Articolul anterior
Cum arată acum bărbatul care a suportat primul transplant de faţă complet! Video
Articolul următor
Alte articole interesante