Tragedie fără margini! Această femeie a ales să se sacrifice pentru copilul ei, dar a murit. Avea 26 de ani

Cazul Roxanei, o tânără mămică din Vrancea, care a ales să se sacrifice pentru fiica ei, pierzând în cele din urmă lupta cu boala, a emoționat și întristat o lume întreagă.

separator
14879793624231a2b8

Roxana Dragomir, tânăra care a ales să se sacrifice pentru a o aduce pe lume pe fiica ei, Maya, a decedat cu câteva zile în urmă, după o luptă cruntă cu cancerul.

Roxana a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată, relatează observator.tv.

Nu a renunţat la sarcină pentru a-și îngriji întai de toate sănătatea, ci a ales să îşi aducă pe lume fetița, chiar dacă asta a însemnat să îşi pună în pericol propria viaţă.

„Pentru a supravieţui a trebuit ca Maya sa vină pe lume prematur, iar mamei să i se amputeze piciorul. Roxana a văzut-o pe Maya doar la nastere câteva secunde, urmând ca ea sa fie ținută la incubator, iar Roxana trimisă la alt spital pentru amputarea piciorului”, au scris prietenii şi familia tinerei, într-un apel publicat pe Facebook în luna ianuarie a acestui an.

Povestea nu s-a terminat aici pentru că boala a revenit şi mai agresivă, iar femeia avea nevoie de ajutor pentru a înfrunta boala. La fiecare 21 de zile, ea trebuia să facă o cură de tratament, însă fiecare intervenţie costa 3.500 de euro.

Depăşiţi de costuri, familia şi prietenii au făcut un apel public de ajutor. Iar cei care au sărit în ajutorul Roxanei nu au fost deloc puţini. Însă, femeia a pierdut lupta cu cancerul, decesul ei fiind anunţat în urmă cu două zile.14879719076f093572

„Abia reuşesc să-mi adun gandurile să pot relata ce s-a intamplat. Roxana a decedat în urma cu ceva timp. Din păcate organismul ei nu a mai facut faţă. În urmă cu 3 zile a intrat in coma, până asta-seara cand a facut infarct nemaiputand fi resuscitată. Nu am cuvinte să pot spune cat de rau ne pare. A fost o curajoasă până in ultimul moment! Nu se mai chinuie acum, este bine! Te iubim enorm Roxana! Vei ramane tot timpul in inimile noastre! Să ne rugam pentru odihna sufletului ei! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Ajutor pentru Roxana.

Roxana avea 26 de ani.img

Băiețelul din Băcioi, care suferea de hipoacuzie, va putea auzi din nou, grație operației de implant cohlear!
Articolul anterior
Premiile Oscar 2017! Iată lista câștigătorilor
Articolul următor
Alte articole interesante