Viaţa este un voiaj spre acasă

Ce ar fi, dac

separator
ă am privi viaţa noastră ca pe o fotografie? De undeva, din afară… încercând să ne şi apropiem, să vedem detaliile din sufletul nostru, dar încercând să ne vedem şi de departe, din alte unghiuri pentru a înţelege mesajul complet al fotografiei. În viaţă rătăcim de multe ori drumul, suntem pe căi pierdute sau drumuri la răscruce, iar fără un strop de optimism este foarte greu să revenim pe drumul cel bun.

vadim

Sunt Vadim şi am 3 luni. De când barza m-a adus pe lume, am avut parte de multe… şi bune, şi rele. Chiar dacă sunt micuţ, am hotărât să fiu plin de optimism, pentru că anume aşa pot să-mi ajut mămica şi bunica, care mă iubesc mai mult ca oricine.

Dacă e să priviţi o  fotografie de-a noastră, veţi citi totul din priviri… priviri care adăpostesc o singură speranţă.

Mămica a crescut fără tatăl ei, numai cu bunica Natalia.  După ce a absolvit liceul, a venit în Chişinău ca să–şi continuie studiile.  Fiind studentă, l-a cunoscut pe tatăl meu şi după un anotimp nimit Iubire, mama a rămas însărcinată şi a urmat căsătoria. Fiind încă în burtica mamei, am trecut toţi 3 împreună cu traiul în locuinţa părinţilor tatălui meu, unde mai locuiau şi bunicii lui. Ce familie mare, nu-i aşa? Însă din această  clipă s-au abătut peste noi suferinţa şi grijile. Pentru că eram mulţi, se iscau neînţelegeri, iar tata a început să lipsească de acasă sau venea târziu şi o certa pe mama.

DSC00099

Pe 24 februarie am apărut şi eu pe lume, iar cum mămica era stundentă și eu încă micuţ, ea nu se putea concentra asupra studiilor, astfel o chemase pe bunica ca să aibă grijă de mine. Când tata a aflat despre asta, s-a înfuriat şi şi-a vărsat mânia pe femeile vieţii mele, aşa că ele au fugit de acasă.

După un timp, prin intermediul reţelelor de socializare, ele au aflat adresa Centrului Maternal şi am ajuns să beneficiem de serviciile acestuia.

DSC00107

După cum spune mămica, eu sunt o rază de lumină în fotografia familiei noastre, pentru că zâmbesc toată ziulica şi în puţin timp sunt sigur că vom zâmbi cu toţii, nu numai noi 3, dar şi ceilalţi 9 copii cu mămicile lor, care sunt la Centrul Maternal pentru că oamenii buni sunt peste tot!

Telefon: (022) 92-28-29; 46-32-28
Adresa: Mun. Chisinau, str. Criuleni 22, Cartierul Poşta Veche
Cont bancar:
c/f: 40246014
Cont curent: 225100000186757
Cont special: 225110000186757
BC VictoriaBank S.A. filiala nr. 3

Kanye West și Kim Kardashian fac nuntă!
Articolul anterior
Aqua Dom – acvariul cu lift în interior!
Articolul următor
Alte articole interesante