Vestea cumplită dată de ziarele spaniole. Shakira ar suferi de dizplazie precanceroasă

Shakira are probleme de sănătate mai mari decât se știa. După ce ziarul spaniol „El Pais” a dezvăluit că artista a mers săptămâna trecută, la Boston, SUA, pentru a căuta cel mai bun chirurg din cauza unei hemoragii la corzile vocale, publicațiile din Peninsula iberică fac noi dezvăluiri și dau de înțeles că artista ar suferi de cancer.

separator

Publicația El Colombiano susține că medicul  Steven Marc Zeitels, directorul Centrului de chirurgie a laringelui și de reabilitare vocală de la spitalul general  Massachusetts, este specializat în îndepărtarea displaziei precanceroase a corzilor vocale.

El a fost cel care l-a operat și l-a tratat și pe cântărețul britanic Roger Daltrey, membru fondator al formației „The Who”, chiar înainte ca acesta să apară în finala Super Bowl în 2010. Din acest motiv Steven a fost supranumit „Doctorul vocii”, iar pe mâna lui au ajuns și alte staruri, precum Steven Tyler, Christina Perri ,  Lionel Richie, Adele și Sam Smith. De aceea, se pare că și Shakira va avea nevoie de operație.

Shakira a fost pe 29 noiembrie cu avionul ei privat la Boston, însoțită de fratele ei, Tonino Mebarak, unde a avut o întâlnire cu celebrul medic. „Din păcate, hemoragia nu s-a oprit încă și coșmarul meu continuă. Duc o luptă foarte grea pentru recuperare”, a spus Shakira, deși inițial nu credea că e ceva așa grav. Un specialist a declarat pentru publicația menionată că hemoragia ar trebui să se absoarbă după o perioadăd e pauză vocală de două săptămâni, însă acest lucru nu s-a întâmplat în cazul artistei, iar o altă variantă ar fi ca aceasta să fi format un polip pe corzile vocale ale Shakirei.

Coșmarul a început pentru Shakira pe 14 noiembrie, când ea a anunțat că este nevoită să-și anuleze turneul „El Dorado”, primul din ultimii șase ani, din cauza unor probleme de sănătate.

După anunț, Shakira s-a refugiat în casa ei din Barcelona, Spania, unde este tratată de specialiști de la clinica Teknon.

sursa

Un autocar din Chișinău plin cu pasageri a fost implicat într-un accident în România
Articolul anterior
Un bebeluș de opt luni a ajuns la spital în comă alcoolică. Ce i-a făcut mama sa?
Articolul următor
Alte articole interesante