5 exerciții care-ți subțiază talia!

portret
Elena Codreanu,
instructor Unica Sport

Îți dorești o talie de viespe și un abdomen tonifiat în cel mai scurt timp? Pentru asta trebuie să respecți un regim alimentar echilibrat, să renunți la dulciuri și la alimentele ce conțin grăsimi nesănătoase și să faci mult sport sub îndrumarea unui antrenor. Elena Codreanu, instructor Unica Sport, îți propune cinci exerciții pentru o talie reliefată.

Talie fină

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu mâinile flexate astfel încât între braț și antebraț să obții un unghi de 90 de grade. Orientează cotul spre bazin într-o direcție, apoi revină în poziția inițială și orientează celălalt cot spre bazin. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Repetă exercițiul de 20 de ori.

1


Talie reliefată

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu mâinile în față flexate în semicerc și picioarele la nivelul umerilor. Du mâinile într-o direcție, apoi în alta, răsucind trunchiul. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Realizează exercițiul de 20 de ori.

2


Talie subțire

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu mâinile extinse în sus și cu picioarele la nivelul umerilor. Flexează o mână, ducând cotul spre piciorul flexat, apoi realizează mișcarea în cealaltă direcție. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Repetă exercițiul de 20 de ori.

3


Talie de viespe

Începe exercițiul în poziție laterală, cu sprijin pe antebraț, piciorul de la podea flexat, iar celălat extins. Ridică bazinul și du mâna deasupra capului. Ai grijă ca bazinul să fie înclinat anterior. Atunci când muşchii sunt relaxaţi, inspiră pe nas, iar când aceştia sunt contractaţi, expiră pe gură. Pe tot parcursul exerciţiului menţine abdomenul încordat. Repetă mișcarea de 20 de ori, apoi schimbă cealaltă parte şi fă tot 20 de repetări.

4


Abdomen și spate tonifiat

Începe exercițiul cu sprijin pe coate, bazinul la același nivel cu trunchiul. Încordează abdomenul. Din această poziție, efectuează o mișcare în lateral, ducând mâna în sus. În continuare, du mâna lângă piept și revino în poziția inițială. Atunci când muşchii sunt relaxaţi, inspiră pe nas, iar când aceştia sunt contractaţi, expiră pe gură. Repetă exercițiul de 10 ori, apoi schimbă cealaltă parte şi fă tot 10 repetări.

5

5 motive pentru care să participi în ediția a 17-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Centru Online de Nutriție și Sport a dat startul unei noi ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, ediția a 17-a. Acum ai posibilitatea să vinzi kilogramele slăbite atât în ediție, cât și pe durata pauzei dintre ediții, prețul unui kilogram este de 5 euro. 

Fii și tu parte din acest proces frumos, care te ajută să adoți stilul sănătos de viață. Participă în ediția a 17-a pentru ca: 

– să te bucuri de meniuri personalizate în fiecare zi, 

– să poți face antrenamente corecte la orice oră și oriunde, 

– să ai alături de tine o sursă bogată de motivație și ghidare. 

FOARTE IMPORTANT!!! 

Doar fiind participant în proiect, profiți de cele mai noi instrumente din Cabinet: 

✓ Instrumentul de antrenamente YOGA și PILATES online

✓ Instrumentul combinațiiloralimentare

Centru Online de Nutriție și Sport ajută toți doritorii să adopte stilul sănătos de viață în mai mult de 84 de țări, iar în ultimii 3 ani au fost slăbite peste 27 mii de kilograme. 

Poți accesa Cabinetul Personal de oriunde și oricând, la doar un clic distanță ai parte de informația valoroasă, ce te va ajuta să obții scopul în remodelarea corporală. 

Te așteptăm să parcurgem împreună drumul spre scopul propus alături de Centru Online de

Nutriție și Sport. Apasă pe butonul particip în Cabinetul Personal, iar dacă nu ai un abonament activ, accesează link-ul și unul din ambasadori te va contacta pentru o consultație gratuită.

Salată de sezon din ardei copți. Săracă în calorii

         Salata din ardei copți poate fi compusă doar din ardei și condimente sau fiind servită în combinații inedite. Ardeii copți sunt un deliciu, ce pot fi păstrați la congelator sau în borcan, iar apoi utilizați după necesitate. 

Mod de preparare: 

Se coc ardei foarte bine pe toate părțile la cuptor sau pe aragaz. Separat, facem un amestec de sare, ulei și oțet, condimente după preferință, ajustăm cantitățile după preferință. Tocăm ardeii în felii sau cuburi mari și punem amestecul peste ei. Adăugam semirondele de ceapă roșie și usturoi tocat mărunt. 

Servim cu brânză sărată și verdeață! 

Bogat în nutrieți și sărac în calorii. Ardeiul gras este o sursă importantă de vitamina A, complexul B, vitamina C și minerale (fier, cupru, zinc, potasiu, mangan, magneziu, seleniu). Activează metabolismul și facilitează ardere caloriilor în exces.

Vrei să ai parte de mai multe REȚETE sănătoase? Acum este momentul, te așteptăm în Ediția a 17-a a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! În Cabinetul Personal găsești meniuri sănătoase personalizate pentru fiecare abonat. 

Accesează link-ul și unul din Ambasadori te va contacta pentru o consultație GRATUITĂ.

Meniuri și exerciiți GRATUITE la Finala Ediției a 16-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!”

Sărbătorește Finala ediției a 16-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport! Fii alături de noi în Live-ul GRATUIT, pe data de 18.08.2022, ora 20:00, pe Facebook, Instagram, YouTube și Vimeo ca să celebrăm sănătatea.

,,Suntem bucuroși că vom serba împreună cu abonații noștri mult așteptata finală.” , afirmă echipa Centrului Online de Nutriție și Sport.  
Și deoarece e sărbătoare, iar orice sărbătoare înseamnă cadouri, am pregătit 10 meniuri GRATUITE și 5 exerciții GRATUITE ce te ajută să slăbești.

Apasă pe link și află mai multe detalii despre cel mai SĂNĂTOS eveniment.

Nici nu am simțit cum au trecut 12 săptămâni, însă rezultatele sunt uimitoare, vino la FINALĂ și cunoaște istoriile de succes care vor vorbi larg despre cum este să adopți stilul sănătos de viață și să spui DA sănătății.

Să vedem ce am obținut pe parcursul a 24 ani dedicați sănătății:
– Suntem o comunitate extinsă în peste 83 de țări,
– Experiență în domeniul frumuseții și sănătății de pe 24 de ani,
– Am interacționat cu 50 000 de abonați a comunității,
– Împreună ne-a reușit să ardem 28 000 de kg!
Doar în această ediție au participat aproape 1000 de familii, dar tot în acest timp, zi de zi cu ajutorul echipei de ambasadori și specialiști în domeniu am adus sănătatea în casele oamenilor din toate colțurile lumii.

Vrei și tu o schimbare în viață? Să aduci sănătate în viața familiei tale? Atunci accesează link-ul și cere o consultație gratuită, iar un ambasador te va contacta.

10 coafuri care fac senzație în rândul mireselor
Articolul anterior
Costume de baie pentru femei cu celulită, vergeturi și multe kilograme în plus!
Articolul următor