5 exerciţii pentru o talie de viespe!


Svetlana Nichifor – Marandici,
instructor Unica Sport (director filiala Bios),

În primăvară e potrivit să ne pregătim siluetele pentru plajă. Dacă eşti isteaţă şi începi de pe acum să faci exerciţiile, pe care ţi le recomandă Svetlana  Nichifor – Marandici – instructor Unica Sport (director filiala Bios), atunci ai toate şansele să faci furori pe plajă, afişând un abdomen de toată frumuseţea.

separator

Şi, întrucât fără muncă nu te poţi bucura de rezultate, adună-ţi toată voinţa şi lasă-i pe toţi mască, obţinând  o talie de invidiat!

Talie bine conturată!

a) Stai în picioare, braţele întinse lateral, picioarele depărtate la nivelul umerilor.

b) Din această poziţie mişcă-ţi trunchiul lateral într-o parte, menţinând bazinul fixat, revii la poziţia iniţială, după care repeţi mişcarea în cealaltă parte simţind contracţia şi extinderea muşchilor oblici.

Atunci când muşchii sunt relaxaţi, inspiri pe nas, iar când aceştia sunt în mişcare, expiri pe gură.

Fă  20 de mişcări în ambele direcţii.


Muşchi fortificaţi!

a) Stai în picioare, braţele flexate pe talie, picioarele depărtate la nivelul umerilor, spatele drept.

b) Stând în această poziţie,  ridică un braţ în sus şi du-l deasupra capului, lateral, menţinând bazinul fixat, extinzând astfel muşchii oblici. Ulterior, revino la poziţia iniţială, după care repeţi mişcarea cu celălalt braţ, în direcţia opusă.

Atunci când muşchii sunt relaxaţi, inspiri pe nas, iar când aceştia sunt în mişcare, expiri pe gură.

Fă 30 de mişcări în ambele direcţii.


Talie cu muşchi tonifiaţi!

a) Stai în picioare, braţele flexate pe talie, picioarele depărtate la nivelul umerilor, spatele drept.

b) Începe exerciţiul,  prin a apleca trunchiul anterior şi a întinde un braţ în faţă pe diagonală, păstrând celălalt braţ pe talie. Din această poziţie, duci braţul întins în lateral,  făcând un semicerc, extinzând astfel muşchii oblici. După care revii la poziţia iniţială şi exersezi cu celălalt braţ.

Atunci când muşchii sunt relaxaţi, inspiri pe nas, iar când aceştia sunt în mişcare, expiri pe gură.

Fă 20 de mişcări în ambele direcţii.

Talie perfectă!

a) Aşază – te pe saltea şi culcă-te lateral, având un braţ întins anterior, astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade cu trunchiul,  iar celălalt îndoit după cap. Piciorul de sprijin drept, iar celălalt dus anterior, fixat pe podea,  astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade.

b) Din această poziţie ridici trunchiul de la podea, ducându-l spre fese cu ajutorul braţului întins în faţă şi a piciorului de sprijin, contractând astfel muşchii oblici. După care schimbi poziţia şi exersezi cu celălalt braţ.

Atunci când muşchii sunt relaxaţi, inspiri pe nas, iar când aceştia sunt în mişcare, expiri pe gură.

Fă 30  mişcări în ambele direcţii.


Talie de vedetă!

a) Aşază-te pe saltea şi culcă-te lateral, sprijinindu-te pe antebraţ, având piciorul de sprijin întins, iar celălalt dus în posterior pe diagonală,  braţul la fel extins anterior pe diagonală, exintinzând astfel muşchii oblici.

b) Din această poziţie flexează piciorul spre anterior, formând un unghi de 90 de grade şi du braţul în posterior, contractând muşchii oblici. După care schimbi poziţia şi exersezi cu celălalt braţ.

Atunci când muşchii sunt relaxaţi, inspiri pe nas, iar când aceştia sunt în mişcare, expiri pe gură.

Fă 40  mişcări în ambele direcţii.

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Cum eviți situațiile de criză în familie!
Articolul anterior
Vezi ce farsă i s-a pus la cale lui Igor Cuciuc!
Articolul următor