A slăbit 14 kg, iar transformarea este vizibilă

Vorbim de Ludmila Atamanenco, care a reușit să slăbească fără diete și exerciții fizice extenuante prin intermediul Centrului Online de Nutriție și Sport. Spune că, la început de drum a găsit suficientă inspirație și motivație în transformările altor femei, și ele cliente galinatomas.com. Însă, cel mai mult a inspirat-o schimbarea Ninei Zaharia care în doar trei luni a dat jos 17 kg .

separator

”La ai mei 33 de ani sunt o femeie fericită și împlinită! Îmi place cum arăt acum, dar așa nu a fost întotdeauna. După două sarcini m-am îngrășat mult, ajungând la 73 de kg. Mâncam tot ce îmi doream și nu țineam cont de reguli alimentare. Da… Nici nu-mi imaginez, cum de încăpea toată mâncarea ceea. Acum, savurez fiecare bucățică, iar când aud complimente din partea celor dragi, nu mă opresc și merg mai departe spre silueta ideală., a menționat Ludmila.”

73 vs 59 – după 10 săptămâni de proiect

”Recomand tuturor femeilor care au kg în plus, să beneficieze de serviciile platformei galinatomas.com. Deoarece, slăbitul online este posibil şi pot să confirm cu mândrie că, adoptarea regulilor stilului sănătos de viață, ţine kilogramele nedorite departe! Mai mult, zilnic îmi urmăresc greutatea corporală! Și cel mai important nu uit să fiu fericită. Așa că, dragi femei fiți frumoase și încrezute în forțele proprii, cu dorință și ghidare veți reuși!”

Din cele scrise mai sus, cu siguranță îți dorești shimbarea! Grăbește-te să faci parte din cea mai mare comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE.

Tot ce trebuie să faci:

    1. Înregistrează-te gratuit pe http://bit.ly/galinatomas
    2. Alege abonamentul potrivit (de 3 luni sau mai mult)
    3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
    4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe Facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00, unde vei afla toate secretele unui stil de viață sănătos! https://www.facebook.com/groups/noiiticumparamkilogramele/ 

alte Articole interesante
unicamd