Turneul de vară al Seminarelor de Nutriţie cu Galina Tomaş a luat sfârşit!

Pe 12 august 2017, s-a sfârșit un nou început al Cabinetului de Nutriţie GT, şi anume ultimul seminar din cadrul Turneului de vară prin Moldova, care a avut loc la Edineţ. Participanţii seminarului „Slăbeşte sănătos 10 KG în 2 luni”, desfăşurat la Centrul de Sănătate Publică Edineţ, au aflat care sunt secretele unui stil sănătos de viaţă!

separator
principala
Turneul Seminarelor de Nutriție susținute de Galina Tomaş, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, a însemnat o experienţă unică, atât pentru participanţi, cât şi pentru toți membrii echipei Cabinetului de Nutruţie GT. Şi asta pentru că fiecare regiune geografică își are propriile tradiții și obiceiuri, fie că este vorba despre alimentaţie, mod de a gândi ori nivel de conștientizare pentru a duce un mod sănătos de viață. Un singur lucru însă rămâne cert! Toată lumea s-a arătat interesată de ,,Cum să ne îmbunătăţim existenţa” şi ,,Cum să ne ferim de bolile secolului XXI”.

20885096_1447456248635595_1637461144_n
La Edineţ, participanţii s-au implicat într-o discuție aprigă privind calitatea apei pe care oamenii sunt nevoiți să o consume zilnic. Pentru că sunt pilonii de bază ai sănătății publice, medicii de familie prezenți la seminar, au fost invitaţi, la rândul lor, să le tragă un semnal de alarmă pacienților și să le explice importanța promovării unui stil sănătos de viață, necesitatea adoptării unui regim alimentar echilibrat, fără maioneză, băuturi acidulate și exces de alcool.

Primarul orașului Edineţ, Dl Constantin Cojocaru s-a arătat extrem de motivat să participe în asemenea proiecte, ce țin de reeducarea comportamentală a oamenilor. Acest lucru, cu siguranță, este unul care ar putea îmbunătăți, în mod evident, nivelul indicatorilor de sănătate a populației din tot raionul!

20915998_1447456465302240_1381130497_n

De altfel, adoptarea unui stil sănătos de viață reprezintă un lucru absolut important pentru toată lumea care încearcă la ora actuală să se adapteze la ,,noul trend mondial”, acela de a ne menține într-o stare bună de sănătate și a crește durata de viață.

Evenimentele acestei veri s-au perindat prin calendar cu viteza luminii. Dacă a fost bine sau aţi avut alte aşteptări de la noi, urmează să ne spuneţi voi! Suntem o echipă deschisă, așteptăm comentariile, sugestiile şi propunerile voastre pe pagina de Facebook Galina Tomaş.

20916731_1447456318635588_722500539_n
P.S.: Următorul seminar de nutriţie din Republica Moldova va avea loc la Ungheni, în septembrie. Fiţi cu ochii pe noi!

20891254_1447457031968850_1846398431_n 20884728_1447457081968845_399361894_n
20891436_1447457351968818_1704343568_n20864128_1447457281968825_1403984839_n (1)20864380_1447457178635502_1958840348_n

Denumire: Puterea motivației în procesul de slăbire!

Pornirea într-o călătorie de slăbire poate fi o experiență provocatoare și transformatoare. În timp ce călătoria poate veni cu o parte echitabilă de obstacole, un element cheie care poate face toată diferența este motivația. În acest articol, vom explora importanța motivației în călătoria dvs. de slăbire și vom oferi strategii pentru a menține această motivație aprinsă.

 1. Stabilirea obiectivelor clare

Primul pas în valorificarea motivației pentru călătoria dvs. de pierdere în greutate este să vă stabiliți obiective clare și realiste. Având o țintă bine definită, îți oferă ceva pentru care să te străduiești, făcându-ți eforturile cu scop și concentrate. În loc de obiective vagi precum „slăbirea”, luați în considerare obiective specifice și măsurabile, cum ar fi „slăbirea de 10 kilograme în trei luni” sau „a alerga 5 km în șase săptămâni”. Aceste ținte clare pot acționa ca motivatori puternici.

 1. Sărbătorind victoriile mici

În călătoria dvs. de pierdere în greutate, este esențial să recunoașteți și să sărbătoriți micile victorii de-a lungul drumului. Aceste victorii ar putea fi la fel de simple ca alegerea constantă a unor opțiuni alimentare mai sănătoase, finalizarea unui antrenament provocator sau rezistența impulsului de a se răsfăța cu gustări nesănătoase. Sărbătorirea acestor realizări nu numai că vă sporește motivația, ci și întărește comportamentul pozitiv.

 1. Căutarea inspirație

Căutarea inspirației de la alții care au trecut cu succes printr-o călătorie similară de pierdere în greutate poate oferi un impuls extraordinar de motivație. Fie că este vorba despre citirea istoriilor de succes, urmărirea unor conturi inspiraționale de rețele sociale sau alăturarea unor comunități online, conectarea cu persoane care au aceleași idei poate oferi încurajare, sfaturi și un sentiment de apartenență.

 1. Stabilirea unui sistem de suport

A te înconjura de o rețea de susținere poate schimba jocul în menținerea motivației. Împărtășiți-vă obiectivele cu cei dragi care vă pot oferi încurajare și înțelegere. Dacă este posibil, implică prietenii sau membrii familiei în alegerile tale de viață sănătoase, făcând acest lucru un efort colectiv.

Motivația este forța motrice care alimentează călătoria ta de pierdere în greutate. Prin stabilirea unor obiective clare, vizualizarea succesului, sărbătorind micile victorii, rămâi responsabil, căutând inspirație, exersând autocompasiunea și stabilind un sistem de sprijin, vă puteți menține nivelul ridicat de motivație pe tot parcursul călătoriei. Amintiți-vă că motivația poate scădea și curge, dar cu strategiile potrivite și o mentalitate rezistentă, puteți rămâne pe drumul cel bun și vă puteți atinge obiectivele de pierdere în greutate, bucurându-vă în același timp de o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Suntem aici să te ajutăm, accesează link-ul și solicită o consultație cu unul din ambasadorii noștri!

Sfecla roșie, alimentul cu proprietăți miraculoase

Există legende în care sfecla roșie este supranumită “alimentul minune”, datorită proprietăților vindecătoare miraculoase în tratarea bolilor de sânge și a celor hepatice. Unul din avantajele sfeclei este posibilitatea de a fi consumată pe tot parcursul anului, fiind utilizată atât în stare crudă, cât și gătită.

Sfecla roșie este alimentul cu un conținut bogat de vitamina B, mangan, potasiu, fibre, fier, fosfor, dar și vitamina C. Este una dintre cele mai benefice legume pentru sănătatea ficatului, iar sucul de sfeclă roșie este o sursă vastă de antioxidanți și nitrați naturali.

Așadar, consumul regulat de sfeclă este o modalitatea eficientă de a consuma nutrienții și cantitatea de fibre necesare organismului. De asemenea, sfecla roșie face parte din grupul alimentelor alcaline. Mai multe moduri de a o consuma și prepara puteți afla din meniurile din Cabinetul Personal, de pe platforma www.galinatomas.com .

Iată 3 motive pentru care trebuie să consumi sfecla roșie:

 • Protejează ficatul și contribuie la regenerarea acestuia, chiar și în cazul hepatitelor. Betaina, substanță din compoziția sfeclei stimulează funcția celulelor hepatice și protejează ficatul împreună cu conductele biliare. Consumul regulat de sfeclă, datorită fibrelor, ajută și la detoxifierea ficatului.
 • Menține buna funcționare a sistemului sanguin, preîntâmpinând depunerea colesterolului pe pereții vaselor de sânge și previne formarea cheagurilor.
 • Combate anemia. Datorită conținutului ridicat de fier, magneziu și vitamina B6, sfecla roșie stimulează procesul de formare a globulelor roșii și astfel ajută la combaterea anemiei. Este recomandată o cură timp de o lună de zile cu 150 de g de sfeclă, o dată la două-trei zile.

Sfecla roșie este o legumă versatila și poate fi preparată într-o varietate de moduri. O puteți consuma crudă, coaptă, la abur și murată. Poate fi elementul principal al unor supe, borșuri sau salate, de asemenea poate fi servită alături de brânză în cadrul unor aperitive. Toate aceste rețete le puteți găsi în meniurile din Cabinetul Personal de pe platforma www.galinatomas.com .

Iată o rețetă pe baza sfeclei, care te va convinge cât de gustoasă poate fi această legumă.

Legume cu pastă din Sfeclă roșie

Pasta din Sfeclă roșie

 1. Spală bine sfecla și cartoful și fierbe-le cu tot cu coajă în apă (sau le pregătești la aburi).
 2. Când sunt gata se decojesc, se lasă la răcit, apoi se taie cuburi.
 3. Le pui în blender împreună cu o lingură de tahini și le amesteci până obții o pastă.

Bețe din legume

 • Curăță și spală legumele ( alege legumele la preferință), de exemplu: ardei, morcov, castraveți.
 1. Legumele se taie în jumătate, apoi în fâșii longitudinale.
 2. Se servesc legumele cu pasta din sfeclă roșie.

Poftă Bună! Vrei mai multe rețete sănătoase și gustoase? Le găsești în meniurile personalizate din Cabinetul Personal. Dacă nu ai un abonament acitv, accesează link-ul  și cere o consultație, iar unul din ambasadorii noștri te vor contacta cu mai multe detalii.

5 motive pentru care să participi în ediția a 17-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Centru Online de Nutriție și Sport a dat startul unei noi ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, ediția a 17-a. Acum ai posibilitatea să vinzi kilogramele slăbite atât în ediție, cât și pe durata pauzei dintre ediții, prețul unui kilogram este de 5 euro. 

Fii și tu parte din acest proces frumos, care te ajută să adoți stilul sănătos de viață. Participă în ediția a 17-a pentru ca: 

– să te bucuri de meniuri personalizate în fiecare zi, 

– să poți face antrenamente corecte la orice oră și oriunde, 

– să ai alături de tine o sursă bogată de motivație și ghidare. 

FOARTE IMPORTANT!!! 

Doar fiind participant în proiect, profiți de cele mai noi instrumente din Cabinet: 

✓ Instrumentul de antrenamente YOGA și PILATES online

✓ Instrumentul combinațiiloralimentare

Centru Online de Nutriție și Sport ajută toți doritorii să adopte stilul sănătos de viață în mai mult de 84 de țări, iar în ultimii 3 ani au fost slăbite peste 27 mii de kilograme. 

Poți accesa Cabinetul Personal de oriunde și oricând, la doar un clic distanță ai parte de informația valoroasă, ce te va ajuta să obții scopul în remodelarea corporală. 

Te așteptăm să parcurgem împreună drumul spre scopul propus alături de Centru Online de

Nutriție și Sport. Apasă pe butonul particip în Cabinetul Personal, iar dacă nu ai un abonament activ, accesează link-ul și unul din ambasadori te va contacta pentru o consultație gratuită.

O cunoscută actriță a dezvăluit momentele de cumpănă din viața ei: „Mi s-a spus că voi trăi doar un an cu acest diagnostic!”
Articolul anterior
Sunt atât de drăgălașe! Iată cum arată fetiţele lui Bruce Willis
Articolul următor