Procedurile care îi conferă pielii elasticitate! Rezultate în doar câteva zile!

Se pregătesc intensiv de finala Slăbește Sănătos. Cele 4 fete care timp de 4 luni au luptat cu kilogramele în plus sunt pe ultima sută de metri. Așa că procedurile de relaxare și cele faciale au fost binevenite. Angela Cozlova a beneficiat de un lifting facial pentru a reda elesticitate pielii. Iar Natalia a avut parte de masaj la lumina lumânărilor.

separator

  • Coordonator proiect: Iulia Arnaut
  • Imagini: Ion Stefanschi

Dacă nu știi cum să te alimentezi corect, dacă îți dorești să slăbești sănătos, Unica Sport a creat Un Regim Personalizat acum disponibil și online. Accesează alimentatie.unicasport.md, completează formularul și respectă recomandările specialiștilor primite pe adresa ta de email. Cu siguranță, vei reuși să slăbești, chiar dacă ești departe de casă, ai copii mici sau nu ai timp să faci sport după metoda Unica.

Ia-ți Testarea nutriţională şi fiziologică online, slăbește sănătos cu Unica Sport!

Pentru a afla mai multe detalii, sună la numărul de telefon 069000682 sau scrie un email la adresa natalia.velicoglo@unicasport.md


Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.

Susţine-o cu votul tău aici!

Iar participantă poți fi chiar tu! Te poți înscrie şi vota aici! Succes!

A asociat femeile cu mașinile. Vezi ce a ieșit!
Articolul anterior
Nuanțele de păr care te vor cuceri în 2016!
Articolul următor
Alte articole interesante