5 moduri diferite de a purta o eşarfă

În acest sezon, cel mai trendy şi folositor accesoriu este eşarfa, care ne completează ţinutele şi ne fac mai speciale. Aceasta este un accesoriu ce-l găsești în garderoba fiecărei femei. Dacă îţi plac şi ai o colecţie întreagă, ar fi păcat să le porţi la fel în fiecare zi.

separator

1. Pentru realizarea primului model ai nevoie de o eşarfă dreptunghiulară pe care o vei îndoi după cum vezi în imagine şi o vei trece în jurul gâtului. La îndoire vei obţine o buclă prin care vei trece capetele libere ale eşarfei.

2. Pentru realizarea celui de-al doilea model ai nevoie de o eşarfă pătrată. Două colţuri opuse ale eşarfei se vor îndoi şi se vor suprapune. Eşarfa se îndoaie încă o dată pe lungime, apoi se trece în jurul gâtului şi se prinde într-un nod lejer. Se realizează încă un nod şi eşarfa este gata.

3. Pentru realizarea acestui model ai nevoie de o eşarfă pătrată mare şi de un inel. Eşarfa se pliază pe diagonală, iar pe una din laturile pliate se trage inelul, astfel încât să se creeze o buclă la mijlocul laturii. Acelaşi lucru se face şi cu cea de-a doua latură.

4. Ai nevoie de o eşarfă dreptunghiulară care se pliază pe lungime o dată și pe diagonală încă o dată. Sse prinde într-un nod lejer la spate. Partea de sub gât din faţă se trage prin inel atât cât permite eşarfa. La final se aranjează partea trasă prin inel în mod similar ca o cravată.

5. Pentru realizarea modelului ai nevoie de o eşarfă dreptunghiulară pe care o vei înnoda la mijloc. Aşează nodul eşarfei sub bărbie şi apoi treci cu laturile libere în jurul gâtului şi apoi prin nod, în direcţii opuse. Aranjează nodul în aşa mod încât acesta să aibă volum şi să acopere suprapunerea celor două capete ale eşarfei.

Dacă până acum aveai impresia că e de-ajuns să-ţi răsuceşti o eşarfă în jurul gâtului sau să o arunci pe umeri, acum știi cum poți să arăți altfel de fiecare dată.

Sursa: http://diolastilis.wordpress.com

Drama prin care a trecut o sportivă!
Articolul anterior
Scapă de tusea excesivă!
Articolul următor
Alte articole interesante