5 ținute de primăvară pentru femei plinuțe

Deși este mai greu să îți alegi ținutele dacă ai mai multe kilograme în plus, asta nu înseamnă că în garderoba ta trebuie să existe doar haine negre. Poți opta pentru ținute îndrăznețe, însă atenție la volane sau bluze mulate. În plus, stiliștii îți recomandă să alegi mai degrabă hainele într-o singură culoare.

separator

Iată câteva idei pe care să le încerci.

Bleu este o nuanță care se potrivește femeilor plinuțe. Totuși, trebuie să știi că recomandarea designerilor este să optezi pentru culori pastelate, chiar și la un eveniment oficial.

Secretul unui costum roșu stă în croiala lui. Alege un costum cu pantaloni evazați și combină-l cu o bluză sau o cămașă albă cu buline negre. Completează ținuta cu sandale negre cu toc.

Fucsia este o nuanță pe care nu multe femei au curajul să o poarte. Completează ținuta cu o bluză albă cu detalii negre.

Primăvara și vara sunt anotimpurile când ai toate motivele să porți turcoaz, o culoare veselă, în ton cu peisajul și care îți maschează zonele cu kilograme în plus. Dacă alegi o rochie turcoaz, completeaz-o cu o pereche de sandale discrete cu toc.

Dacă îți place rozul, poți opta pentru nuanțele pastelate, care se potrivesc indiferent de nuanța tenului.

sursa

Fără taxe pentru consultațiile la Institutul Oncologic
Articolul anterior
Programul „Prima Casă” a fost lansat
Articolul următor
Alte articole interesante