Accesorizează-ți ținuta ca să fii la modă în această toamnă

Cu siguranță accesoriile sunt un punct forte în orice ținute. Cu ajutorul acestora, îți poți crea propriul tău stil prin care să te remarci. Uneori, alegerea unui accesoriu potrivit este posibil să fie mai solicitantă decât alegerea vestimentației în sine. Un colier, o eșarfă sau o pălăriepot adăuga culoare și stil fără prea mult efort.

separator

Iată care sunt cele mai actuale cinci accesorii la modă în această toamnă, conform designerilor internaționali.

1. Fularele și eșarfeleOrice acoperă gâtul, în diferite forme, modele, mărimi și culori, fularul sau eșarfa sunt accesorii must have pentru această toamnă. Indiferent de materialul din care este făcut, indiferent de țesătură și dimensiune, îți recomand să pui accent pe acest accesoriu pentru că va înnobila multe haine din garderoba ta.

2. Brățări, inele și cercei masiviSe pune accent pe masivitate și dimensiuni mari. Cerceii, indiferent de formă sau model, trebuie să fie cât mai mari cu putință; brățara poate urca de la încheietura mâinii până la jumătatea antebrațului iar inelele este recomandat să ocupe întreaga falangă. Nu uita că o brățară, chiar dacă arată elegant pe mâna oricărei femei, este important să completeze ținuta și să se armonizeze cu aceasta. În ceea ce privește cerceii, sunt apreciate toamna aceasta perechile ușor asimetrice. Alege să completezi colecția de inele cu unul masiv, de preferat cu piatră, ca să te aliniezi tendințelor în materie de modă.

 3. OchelariiÎn această toamnă se poartă ochelari într-o varietate de forme. Uită de cei clasici și optează pentru o pereche aparte. Mizează pe ei, pentru că niciodată nu se vor demoda, ci tot timpul se vor reinventa. În acest sezon, alege ochelarii de tip fluture, cat eye sau aripi și ochelarii rotunzi pe care îi poți interpreta cum vrei. În trend sunt ochelarii de soare cu lentilă expusă. Nu au rame care să iasă în evidență și din acest motiv îi poți purta la o mulțime de ținute. Ochelarii rotunzi în stilul John Lennon sunt rețeta ideală pentru combinația dintre puțin retro și actualitate. Cei cu rame subțiri conferă un aer natural și subtil, pe când cei cu rame groase transmit foarte mult mister și îți recomand să-i porți doar dacă ai o personalitate puternică.

4. Centurle din piele

Niciodată nu se vor demoda, așa că îți poți înnoi colecția cu o curea în această toamnă pentru că la modă sunt acum atât cele înguste cât și cele late. Ele pot fi purtate nu doar cu rochii, pantaloni și fuste, ci și cu sacouri, jachete, paltoane și haine de blană.

5. Cravatele bărbăteștiPentru femeile care sunt mai puțin convenționale și nu acceptă tiparele, cravatele bărbătești reprezintă un accesoriu perfect. Cu toate că la început o doamnă purtând cravată bărbătească a fost o reală apariție și surpriză, odată cu promovarea lor cu entuziasm de către marii creatori de modă, acestea au devenit un accesoriu la indemâna oricui. Toamna aceasta nu ezita să porți o cravată bărbătească pentru că îți accentuează personalitatea!

Opt obiecte pe care să nu le pui niciodată în mașina de spălat vase

Nu toate vasele și ustensilele de bucătărie se pot spăla în mașina de spălat vase. E bine să spălați următoarele opt obiecte în mod tradițional.

Mașini de spălat vase SmartFlex | gorenje-ro

Oalele și tigăile acoperite cu un strat de aderență previn arderea alimentelor și lipirea acestora de vas. Dacă acestea intră în contact cu detergentul pentru mașina de spălat vase, stratul se dizolvă cu fiecare ciclu de spălare la temperaturi ridicate. Acest lucru va face ca alimentele să se ardă mai ușor.

Reziduurile de detergent din mașina de spălat vase care se lipesc pe fundul tigăii sau oalei pot forma un compus chimic în timpul încălzirii care eliberează substanțe cancerigene.

Ce să nu speli în mașina de spălat vase

Cuțite

Cuțitele și accesoriile cu lame nu trebuie puse în mașina de spălat. Acestea trebuie să fie spălate merue manual. Combinația de detergent și sare de spălat vase atacă suprafața lamelor și le toacă semnficativ.

Ustensile din lemn

Fie că este vorba de plăci de tocat, linguri de lemn, boluri de salată sau tăvi, acestea nu trebuie niciodată curățate în mașina de spălat vase. Apa fierbinte și agenții de curățare fac ca lemnul să se schimbe, să crape și să devină casant.

Sticlă mată și cristal

Obiectele din sticlă mată sau cristal trebuie să fie întotdeauna spălate în chiuvetă. Dacă sunt curățate în mașină își pot pierde strălucirea. Sticla mată va căpăta o culoare gălbuie și inestetică. În acest caz, combinația de apă caldă și detergenți agresivi pentru mașina de spălat vase provoacă daune ireparabile.

Vase din acril și plastic

Plasticul se poate deforma, zgâria și chiar se poate topi. Puteți afla dacă pot fi spălate în mașină de pe produs sau de pe ambalajul producătorului. Dacă nu există indicații, cel mai bine este să le spălați manual.

Cafetiera

Dacă piesele aparatului de cafea nu sunt marcate ca fiind sigure pentru mașina de spălat, atunci e mai bine să nu le puneți în ea. Totuși, dacă o faceți este posibil ca acestea să oxideze. Indicat este să le spălați manual și să le lăsați să se usuce la aer.

Termosuri, cupe termice, recipiente termoizolante

Acestea funcționează pe principiul vidului care împiedicp schimbarea temperaturii din interior. Tabletele de curățare și sarea de spălat vase deteriorează garniturile de cauciuc și deteriorează izolația.

Vase din aluminiu, bronz, cupru, aramă

Astfel de ustensile pot deveni ușor decolorate, terne și înegrite. Dacă nu vreți să își piardă din estetică este mai bine să le spălați în chiuvetă.

sursa

Funcții ascunse în tastatură care te ajută să recuperezi o pagină web închisă din greșeală

Unii utilizatori au tendința de a avea mai multe file deschise în browser în timp ce folosesc internetul. Este posibil să închideți involuntar una dintre file. În această situație, utilizatorii merg de obicei la setările browserului și caută în fila de istoric.

Acest lucru se întâmplă, de obicei, pentru că, având atât de multe file deschise, spațiul pentru a face clic pe o filă este redus la aproape aceeași cantitate de spațiu ca și semnul pentru a o închide. În această situație, utilizatorii merg de obicei la setările browserului și caută în fila de istoric, dar acest proces poate fi scurtat prin utilizarea scurtăturilor de la tastatură.

Indiferent dacă browserul pe care îl utilizați este Chrome, Edge, Firefox sau altul, dacă apăsați CTRL + Shift + T, veți putea recupera fila pe Windows. În cazul Mac, trebuie să apăsați Cmd + Shift + T. Pentru a intra în istoric și a căuta mai multe site-uri web pe care le-ați închis din greșeală, puteți apăsa tastele CTRL + H.

sursa

Ai părul blond? Cele 3 culori care ți se potrivesc perfect

Nuanțele de blond, fie că sunt mai închise, fie că sunt foarte deschise, reprezintă alegerea foarte multor femei. Părul blond este asemănat cu senzualitatea, motiv pentru care multe femei optează pentru această culoare.

Dacă machiajul trebuie ales în funcție de nuanța părului, același lucru ar trebui să se întâmple și când vine vorba despre vestimentație. Anumite culori li se potrivesc perfect blondelor și fac ca trăsăturile lor să iasă și mai mult în evidență.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde

1. Roșu

Roșul este o culoare puternică și scoate în evidență părul blond. În plus, dacă ochii tăi sunt deschiși la culoare, această nuanță ți se va potrivi de minune.

2. Nuanțele metalice

Hainele în culori metalice, auriu sau argintiu, avantajează orice doamnă sau domnișoară cu părul blond. Acestea dau un rafinament aparte și sunt potrivite în special pentru un eveniment ce impune o ținută specială.

3. Albastrul cobalt

Chiar dacă se potrivește cu orice nuanță a părului, albastrul cobalt le favorizează în special pe blondele cu ochii albaștri. Atunci când poartă această culoare, ochii lor vor avea mai multă expresivitate, iar nuanța părului va fi pusă în valoare. Pentru cele care nu au ochii deschiși la culoare, dar au părul blond, albastrul electric este cea mai potrivită alegere.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (6)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (2)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (7)

sursa

Ivatherm dă timpul înapoi! Alege UNA cu efect rapid de întinerire a pielii
Articolul anterior
E oficial! Meghan Markle este însărcinată. Anunțul făcut de Palatul Kensington
Articolul următor