Accesorizează-ți ținuta ca să fii la modă în această toamnă

Cu siguranță accesoriile sunt un punct forte în orice ținute. Cu ajutorul acestora, îți poți crea propriul tău stil prin care să te remarci. Uneori, alegerea unui accesoriu potrivit este posibil să fie mai solicitantă decât alegerea vestimentației în sine. Un colier, o eșarfă sau o pălăriepot adăuga culoare și stil fără prea mult efort.

separator

Iată care sunt cele mai actuale cinci accesorii la modă în această toamnă, conform designerilor internaționali.

1. Fularele și eșarfeleOrice acoperă gâtul, în diferite forme, modele, mărimi și culori, fularul sau eșarfa sunt accesorii must have pentru această toamnă. Indiferent de materialul din care este făcut, indiferent de țesătură și dimensiune, îți recomand să pui accent pe acest accesoriu pentru că va înnobila multe haine din garderoba ta.

2. Brățări, inele și cercei masiviSe pune accent pe masivitate și dimensiuni mari. Cerceii, indiferent de formă sau model, trebuie să fie cât mai mari cu putință; brățara poate urca de la încheietura mâinii până la jumătatea antebrațului iar inelele este recomandat să ocupe întreaga falangă. Nu uita că o brățară, chiar dacă arată elegant pe mâna oricărei femei, este important să completeze ținuta și să se armonizeze cu aceasta. În ceea ce privește cerceii, sunt apreciate toamna aceasta perechile ușor asimetrice. Alege să completezi colecția de inele cu unul masiv, de preferat cu piatră, ca să te aliniezi tendințelor în materie de modă.

 3. OchelariiÎn această toamnă se poartă ochelari într-o varietate de forme. Uită de cei clasici și optează pentru o pereche aparte. Mizează pe ei, pentru că niciodată nu se vor demoda, ci tot timpul se vor reinventa. În acest sezon, alege ochelarii de tip fluture, cat eye sau aripi și ochelarii rotunzi pe care îi poți interpreta cum vrei. În trend sunt ochelarii de soare cu lentilă expusă. Nu au rame care să iasă în evidență și din acest motiv îi poți purta la o mulțime de ținute. Ochelarii rotunzi în stilul John Lennon sunt rețeta ideală pentru combinația dintre puțin retro și actualitate. Cei cu rame subțiri conferă un aer natural și subtil, pe când cei cu rame groase transmit foarte mult mister și îți recomand să-i porți doar dacă ai o personalitate puternică.

4. Centurle din piele

Niciodată nu se vor demoda, așa că îți poți înnoi colecția cu o curea în această toamnă pentru că la modă sunt acum atât cele înguste cât și cele late. Ele pot fi purtate nu doar cu rochii, pantaloni și fuste, ci și cu sacouri, jachete, paltoane și haine de blană.

5. Cravatele bărbăteștiPentru femeile care sunt mai puțin convenționale și nu acceptă tiparele, cravatele bărbătești reprezintă un accesoriu perfect. Cu toate că la început o doamnă purtând cravată bărbătească a fost o reală apariție și surpriză, odată cu promovarea lor cu entuziasm de către marii creatori de modă, acestea au devenit un accesoriu la indemâna oricui. Toamna aceasta nu ezita să porți o cravată bărbătească pentru că îți accentuează personalitatea!

Ivatherm dă timpul înapoi! Alege UNA cu efect rapid de întinerire a pielii
Articolul anterior
E oficial! Meghan Markle este însărcinată. Anunțul făcut de Palatul Kensington
Articolul următor
Alte articole interesante