Coafuri de mireasă în funcție de modelul rochiei

Ziua nunții este un eveniment special, fiecare detaliu contează. Orice mireasă își dorește imagini de neuitat, iar asortarea coafurii cu rochia de mireasă este un alt element de care ar trebui să țină cont. Potrivit stiliștilor, rochia de mireasă și coafura sunt dependente una de cealaltă și cel mai bine este să alegi coafura de mireasă în funcție de rochie. Iată câteva sugestii!

separator

Coafuri pentru rochia stil flamenco

Daca vei alege să porți la nuntă o rochie cu volum, în stilul flamenco, atunci coafura ta trebuie să fie în stilul latino: de exemplu, coc într-o parte, accesorizat cu o floare mare.

Coafuri pentru rochia tip bărcuță

Dacă rochia ta este stil bărcuță, adică îți dezvelește umerii, atunci coafura pe care trebuie să o alegi este cea cu părul pe spate sau lăsat liber. Îl poți purta cu bucle lejere aduse pe umeri, accesorizat cu o diademă, daca este mediu ca lungime. Totodata, pentru o astfel de rochie, poți opta pentru o coafură cu părul drept, prins în coadă de cal cât mai aproape de creștet.

Coafuri pentru rochia de mireasă în stil retro

Dacă îți place stilul retro și ai de gând să îți alegi o rochie inspirată din anii trecuți, atunci trebuie să știi că și coafura de mireasă trebuie să fie în funcție de rochia aleasă. Pentru a avea modele de inspirație, poți ,,fura” idei, fie belle epoque, interbelică, fie postbelică. În cazul în care rochia ta este retro, cu mânecuțe, ca a ducesei Kate Middleton, atunci se potrivește o coafură clasică, de tip balerină, diverse modele de coc sau părul lăsat liber, cât mai natural posibil.

Coafuri pentru rochia de mireasă cu spatele gol

Rochiile de mireasă cu spatele gol sunt fără îndoială foarte senzuale, așadar și coafurile trebuie să fie fascinante. Cele mai potrivite coafuri de mireasă în functie de o rochie cu spatele gol sunt cele cu părul ondulat, lăsat să curga pe spate, eventual prins cu agrafe finuțe într-o parte sau în laterale.

Coafuri pentru rochii de mireasă tip sirenă

Rochiile în stilul sirenă pun în evidență formele siluetei, de aceea, și coafura trebuie să accentueze trăsăturile. Coafurile de mireasă pun accent pe un look lejer în general, fie că este vorba de împletituri sau păr lăsat liber. În același timp, potrivite sunt și cocurile simple, fixate la baza cefei.

sursa

Alexandr Litvin vine, în noiembrie, la Chișinău
Articolul anterior
Mai multe curse aeriene au fost redirecționate spre Iași
Articolul următor
Alte articole interesante