Cum trebuie să se îmbrace mirele în anul 2018

Și mirii pot arăta impecabil la cel mai important din viața unui cuplu! Nimeni nu poate nega faptul că spiritul ceremoniei de nuntă este mai important decât îmbrăcămintea mirelui sau a miresei. Cu toate acestea invitaţii vor fi cu privirea la mireasă, la rochia sa albă, iar mirele dacă va fi impecabil va trăi şi el o experienţă într-adevăr minunată, iar în plus va arăta respect pentru soţie şi pentru această ocazie. De aceea pentru mire este foarte important felul cum se îmbracă, ce costum alege să poarte la nunta sa.

separator

Tendinţele din anul acesta au fost impresionante, unele modele sunt clasice, altele chic sau moderne. Iată câteva trenduri pentru acest an:

  • Smocking-ul este o ţinută clasică de ceremonie, mereu la modă. Se poartă smockingul uşor cambrat pe corp, linia jachetei trebuie să fie perfect croită pe siluetă.
  • De asemenea, nu trebuie să lipsească pantalonii slim fit care sunt eleganţi.
  • Redingota este o ţinută apreciată de bărbaţi în acest an, este perfectă pentru ceremonia de nuntă.
  • Fracul din stofă neagră are partea din spate terminată cu două părţi lungi, iar la partea din faţă este scurt până la talie. Fracul impresionează de asemenea în 2018 prin aspectul pretenţios, cum s-a întâmplat şi în alţi ani.
  • Costumul de mire realizat din trei piese – vestă, sacou, pantaloni – poate fi accesorizat cu o cravată şi o batistă din mătase naturală sau din alt material.
  • Costumul de mire din mătase naturală poate avea sacoul cu un imprimeu bogat şi reverul negru în ton cu materialul de bază.
  • Reverul va fi şi el din mătase naturală, cu marginile rotunjite, de tip şal.

Având în vedere toate aceste tendinţe, mirele nu trebuie să fie confuz sau indecis în decizia sa, alegerea costumului nu trebuie să devină copleşitoare pentru el, emoţiile sunt rezervate pentru ziua cea mare. Va trebui să ţină cont şi de gusturile miresei, de momentul când va avea loc ceremonia religioasă, de tipul nunţii şi chiar de locaţia aleasă. De exemplu, dacă va fi o nuntă extravagantă va trebui să poarte un costum în care să arate grozav, să-i impresioneze pe invitaţi. Dacă ceremonia are loc la un castel sau nunta va fi ţinută în aer liber, în timpul verii, este bine să aibă în vedere un factor principal – căldura mare – şi deci va alege un costum de mire din ţesături subţiri. Pentru că în acest an sunt la modă materiale din  fibre naturale – bumbac, in, lână, mătase, caşmir – se poate opta pentru un costum de mire din in, mătase sau bumbac, pentru un model special, modern şi versatil. Într-un costum realizat dintr-un material natural, uşor, orice bărbat se va simţi deosebit de confortabil. Cel mai bine este să meargă pe varianta unui costum la comandă, care va fi exact aşa cum şi l-a dorit, pe măsurile sale.

Un ou fiert pe zi reduce riscul de accident vascular cerebral
Articolul anterior
Știri din viață: Doi scoțieni şi-au promis la vârsta de 20 de ani că se vor căsători, dacă vor fi tot singuri la 40 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante