Fii originală în această primăvară!

Despre ţinutele de primăvara se vorbeşte în sfera fashion-ului cu mult timp înainte, ca aceasta să sosească. Dar, ca să-ţi facem un refresh la capitolul tendinţe, venite direct de pe marile podiumuri de modă, “am pescuit” ţinute interesante, gândite special pentru această primăvară!

separator

În cazul, în care nu te ţine buzunarul să cumperi o ţinută veritabilă, semnată de un  nume marcant în modă, atunci măcar te poţi inspira din ideile originale şi îndrăzneţe ale renumiţilor designeri!

Dacă ai o fire sportivă,

atunci Rag & Bone, Versace, Vera Wang dar şi alţi designer, îţi propun în această primăvară haine cu o accentuată linie sportivă. Chiar dacă influenţele sportive sunt din ce în ce mai prezente în colecţiile designerilor, pentru această primăvară ele iau o întorsătură mai sofisticată, aducând oarecum la ordinea zilei, şi senzualitatea feminină. Indiferent de faptul că au nuanţele şi croielile absolut surprinzătoare, o atitudine sport, inspirată de aceste haine e bine, totuşi, de afişat uneori.

O fire elegantă

îşi găseşte alintul în ţinutele special create pentru adevăratele doamne. O notă de mister, de sex appeal şi romatism se găseşte în ţinutele create de Dolce & Gabbana, Prada, Nina Ricci, dar şi alţi designeri cuceriţi de calităţile pe care trebuie să le aibă o veritabilă doamnă. Elementele florale, imprimeurile şi cromatica pală fac totuşi, ca rochiile elegante din acest sezon să fie destul de îndrăzneţe, emanând însă acea seriozitate a unei femei stapână pe sine.

Ţinutele în culori pale

sunt la mare căutare în primăvara lui 2012! De fapt, Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Calvin Klein au oscilat între culorile pale şi albul imaculat, care este un must have în acest sezon, pentru a crea ţinute clasice, care îmbină senzualitatea cu business style-ul feminin. Sacourile sunt elementele vedetă pentru asemenea ţinute.  Îmbrăcată astfel, vei da lumină zilelor de primăvară care nu sunt tocmai prietenoase.


 

Informaţie adaptată  de Daniela David după: www.harpersbazaar.com

Fotografii: www.harpersbazaar.com

Îi mulţumesc Domnului că am rămas în viaţă!
Articolul anterior
Votează cel mai popular angajat Unica Shaping Club!
Articolul următor
Alte articole interesante