Fii originală în această toamnă cu o geantă inedită de la Miu Miu!

Încă nu s-a terminat vara şi deja fashionistele dau buzna prin magazine căutând noile tendinţe pentru toamna 2012. Pe lângă piesele vestimentare şi pantofii unici, Miu Miu ţi-a pregătit şi o colecţie inedită de poşete pentru zilele răcoroase şi “nude” ale toamnei. Alege-ţi geanta care te reprezintă şi uimeşte-ţi prietenele cu gustul şi stilul tău unic!

separator

Miu Miu este varianta jucăuşă şi tinerească a vestitului brand Prada, care îţi bucură ochii cu cele mai elegante şi feminine piese vestimentare. Oriunde nu te-ai afla accesoriile Miu Miu te scot din anonimat şi lasă în urma ta un outfit de invidiat!


Pentru această toamnă Micuccia Prada îţi propune o serie de genţi ecletice, frumos colorate, cu o cromatică chic, scoasă din tiparele terne (fără culoare) ale colecţiilor de toamnă.

Feminine şi sofisticate, genţile de mână de la Miu Miu vor fi achiziţia ta numărul unu din toamna 2012. În acest sezon se poartă genţile de mână, pătrate, de dimensiuni medii şi cu o uşoară alură retro.

Îţi propunem câteva modele exclusive de genţi de la Miu Miu, tu trebuie doar să te hotărăşti, care ţi se potriveşte cel mai bine!

Text: Cristina Mihalachi
Foto: http://www.stilpedia.ro

Vă cântă nașul Ion Paladi!!!
Articolul anterior
Horia Brenciu: curând tătic, dar nu și soț
Articolul următor
Alte articole interesante