Fii stilată şi după 30 de ani!

Eleganţa şi stilul nu au vârstă, cu atât mai mult, atunci când este vorba de o lună în care sărbătorile Dragostei se vor face simţite. Stilista noastră Anna Artiuhova a combinat şi de această dată ingenios articolele vestimentare, ca să obţină look-ul demn de:

separator
Vreau şi eu aşa ceva!” Iar modelul nostru Doina Avorniciţei, medic de profesie, a acceptat provocarea de a zâmbi frumos din poze, pentru toate femeile care au trecut de 30 de ani!


Anna Artiuhova
Stilist

Cred că va reuşi să te molipsească de simplitate şi bun gust şi te va face să analizezi mai atent  garderoba ta, poate a venit timpul unor schimbări J!

Pentru o seară la restaurant!

Şi dacă  e vorba de restaurant, atunci   e bine să îmbrăcăm o rochie cocktail, cu elemente de dantelă –  actuale în acest sezon, cu  trei degete mai jos de genunchi, bună pentru silueta ta, dar şi a Doinei. O asemenea  rochie este pretenţioasă, pentru că cere încălţăminte specială. Dacă vrei s-o pui în valoare, trebuie să ai pantofi cu toc înalt. Nu uita de gentuţa – plic, asortată cu look-ul tău, acest mic detaliu îţi va da un aer  de eleganţă.

Dacă afară e puţin mai rece, atunci poţi potrivi ţinuta ta cu un trenci coat de un roz pal şi o eşarfă maronie.

O zi de muncă productivă!

Chiar dacă ne aflăm  o mare parte din timp în oficii, asta nu înseamnă că nu ne putem simţi feminine şi frumoase.  Uneori, grăbite fiind, uităm să ne aranjăm, înanite de a ieşi din casă. Doina s-a simţit un medic demn de admiraţie în această rochie şi datorită faptului că lungimea şi croiala,  îi alungesc vizibil picioarele.

Apropo, genul ăsta de croială va fi la mare căutare în pimăvăra lui 2012,  la fel şi pantofii cu imprimeuri leopard.

Business Lady, cu zâmbet cald!

Pentru acelea dintre voi care au un gen de serviciu mai impunător, Doina demonstrează o ţinută business, alcătuită din fustă gri – tip creion, bluză roşie şi vestă neagră. Acest set de haine se completează reciproc, inclusiv la nivel  cromatic, bluza roşie, dându-i ţinutei culoare, seriozitate şi chiar mister. Doina este o femeie stilată şi sigură de frumuseţea şi succesul ei.

O întâlnire în oraş!

Indiferent că este vorba despre o întâlnire cu familia sau cu prietenele la o ceaşcă de cafea, pentru zilele de odihnă, rochia cu imprimeuri  geometrice este  cea mai potrivită. Dacă eşti ingenioasă, cum a fost şi Doina, ajutată de stilista noastră şi ai la îndemână o eşarfă, poţi face din această ţinută ceva special. Anume utilizând o eşarfă şi pe post de cardigan. Astfel, reuşeşti să emani calmitate şi respect.

Recucereşte-l  prin atitudinea ta romantică!

Dacă iubitul te vede îmbrăcată aşa, cu siguranţă va fi mândru de tine! Vei arăta ca şi Doina – sexy, romantică şi afectuoasă. Pentru o seară perfectă de februarie e tocmai potrivită această ţinută, vă va inpsira pe amândoi!

Text: Daniela David
Model: Doina Avorniciței

Parteneri:

De Sfântul Valentin fă cea mai frumoasă felicitare hand made!
Articolul anterior
Puterea de a-ţi asuma o schimbare în viaţă!
Articolul următor
Alte articole interesante