La 63 de ani, Madonna s-a distrat ca o adolescentă la petrecerea de ziua ei

Madonna, imagini rare de la petrecerea organizată de ziua ei. Artista de 63 de ani, surprinsă în ipostaze inedite alături de iubit.

Madonna a împlinit 63 de ani și a ales să-și petreacă ziua de naștere în compania iubitului ei, a copiilor și a prietenilor apropiați. Ba mai mult, artista a făcut publice imagini inedite de la petrecere, impresionându-și fanii, scrie profm.ro.

Madonna a avut parte de un sfârșit de săptămână spectaculos. Ea și-a sărbătorit ziua de naștere alături de iubitul ei, Ahlamalik Williams, dar și de cei șase copii și alți prieteni apropiați.

În plus, în urmă cu puțin timp, ea a făcut publice imagini inedite în care apare alături de iubitul ei, în timp ce mănâncă dintr-o înghețată.

De asemenea, aceasta a profitat de faptul că este ziua ei și le-a cerut fanilor să facă o donație către spitalul pe care ea l-a deschis în Malawi.

”După cum știți, am un spital pe care l-am construit acum 4 ani în Blantyre (capitala administrativă a statului Malawi – n. red.). Este singurul spital de acest fel, care tratează copii, singurul spital care are terapie intensiv și singurul cu secție de Pediatrie din toată țara. Sunt foarte mândră de acest spital. Vă cer, de ziua mea, să mă ajutați”, a dezvăluit artista într-un videoclip.

Artista își dorește să să cumpere 50 de paturi pentru noul spital și le cere ajutor fanilor ei. Unitatea medicală, botezată după una dintre fiicele ei adoptate din Malawi – Mercy James Centre – trebuie dotată corespunzător pentru ca toți copiii din Malawi să aibă acces la operații care le pot salva viețile.

Cum şi-a motivat gestul o femeie care a lovit intenţionat doi copii cu maşina
Articolul anterior
Şine de aproape un milion de lei, furate de la CFM
Articolul următor