Cei care o văd pe Laura Vetty zi de zi, seară de seară sau la concert o știu ca o femeie sexy și fermecătoare. Pentru ea a fi sexy înseamnă a fi ea însăși. Chiar dacă o întâlnești la o plimbare prin oraș, la shopping sau într-un concert, ea arată mereu de nota 10. Are un stil vestimentar rafinat și își alege cu mare grijă ținutele.
Dovadă este și ultima vizită a ei în magazinul Nikita Rinadi. A optat pentru 6 ținute senzuale care o caracterizează în totalitate.
„Eu sunt îndrăgostită de brandul Nikita Rinadi. Sunt niște haine cusute cu gust, e altceva de ceea ce vezi în fiecare zi prin magazine. De fiecare dată, îmbrac cu plăcere ținutele acestui brand. În ele mă simt perfect!”, a recunoscut Laura Vetty.
Și ca orice femeie, Laura primește o doză de plăcere când îmbracă ceea ce-i place, iar cei mai fericiți acum sunt fanii ei din Ucraina, unde susține mai multe concerte. Spectatorii ucraineni o admiră și primesc o plăcere enormă de la simpla ei prezență în scenă.
Cu ce nu trebuie să te îmbraci în avion. Sfaturile unui însoțitor de zbor au devenit virale
Un însoțitor de zbor a postat pe TikTok o serie de sfaturi pentru oamenii care merg cu avionul, iar clipul său a devenit viral. Mulți utilizatori ai rețelei i-au mulțumit, dar a ajuns și ținta criticilor.
Primul său sfat e cel puțin surprinzător: nu purta niciodată pantaloni scurți sau fustă în avion!
Deși am fi tentați să purtăm astfel de haine comode, însoțitorul de zbor Tommy Cimato spune că „nu știi niciodată cât de curate sunt scaunele” din avion, potrivit New York Post și digi24.ro.
În clipul devenit viral, Climato vorbește despre lucrurile pe care nu ar trebui să le faci niciodată într-un avion. Primul este cel legat de îmbrăcăminte.
„Nu știi niciodată cât de curat e scaunul, așa că dacă porți pantaloni lungi, riști mai puțin să iei microbi”, spune el.
Al doilea sfat: stai departe de hublou.
„Nu adormi cu capul pe geam și nu îți sprijini capul de geam. Nu ești singurul care a făcut asta și nu știi câți oameni sau copii au pus mâinile sau alte lucruri pe fereastră”, explică el.
În plus, spune Climato, niciodată nu trebuie să apeși butonul sau mânerul de tras apa la baie cu mâinile goale. Este „super insalubru și groaznic”, susține el, sugerând pasagerilor să folosească o bucată de hârtie igienică sau un șervețel pentru a trage apa.
Mulți oameni i-au mulțumit însoțitorului de zbor pentru sfaturile lui. Dar alții au venit cu critici.
„Adică nu faceți curățenie în avion după fiecare zbor?” a întrebat un utilizator de TikTok.
„Acest lucru demonstrează practic că nu curățați avionul”, a fost reacția altuia.
Tradiții și obiceiuri de Probajnie sau Schimbarea la Față a Domnului. Ce fac creștinii ortodocși în această zi
Creştinii ortodocşi de stil vechi sărbătoresc astăzi, 19 august, Schimbarea la Faţă a Domnului, care mai este numită în popor şi Probrajnia. În această zi, creștinii merg la biserică cu struguri pentru a-i blagoslovi, pentru că astăzi se sfinţeşte rodul viţei de vie şi vinul nou. Schimbarea la Faţă a Domnului este una din cele 12 sărbători împărăteşti.
Această zi este singura din Postul Sfintei Marii în care se dă dezlegare la peşte, vin şi undelemn, iar enoriaşii merg la Biserică pentru împărtășanie.
Sărbătoarea aminteşte de minunea petrecută pe muntele Tabor, unde Hristos s-a schimbat la faţă înaintea ucenicilor săi. Aceştia au văzut faţa strălucită a mântuitorului ca soarele, iar veșmintele lui s-au făcut albe ca lumina.
Potrivit tradiției religioase, această zi cheamă creştinii să se transforme, oamenii păcătoşi să se lase de păcate, oamenii cu vicii să se lase de aceste ,,plăceri”.
Sărbătoarea mai este numită și Pobrojenia (denumirea vine din slavonă, de la verbul popular „a probazi”, ceea ce semnifică ,,a ocărî” sau ,,a certa”) sau Obrejenie (tot din slavonă, însemnând transformare, schimbare).
În popor se spune că femeile însărcinate, dacă vor respecta această zi, vor avea o naştere uşoară, iar copiii le vor fi sănătoşi. Fetele nu-i bine să se spele în această zi pentru că nu le mai creşte părul, aşa cum nu mai creşte iarba, iar cei care se roagă în această zi să scape de o patimă (beţie, tutun, preacurvie), vor fi cu siguranţă vindecaţi.
Bătrânii spun că dacă în Ziua Schimbării la Faţă vremea este însorită şi plăcută, toamna va fi una roditoare şi îmbelşugată, iar dacă plouă, toamna va fi mohorată.
De asemenea, țăranii se grăbesc ca până la această dată să termine de cosit şi de adunat fânul. Tot acum este perioada în care se culeg şi ultimele plante medicinale.
Se mai spune că odată cu Schimbarea la Față, toamna începe să-şi intre treptat în drepturi. De acum înainte, iarba nu mai creşte, păsările se pregătesc să plece spre ţările calde, iar insectele se pregătesc să ierneze.
Motivul pentru care este greșit să comanzi mai multă mâncare decât persoana de lângă tine, la restaurant. Află câteva reguli utile de bun simț
Să cunoști regulile de bun simț sau manierele poate fi un lucru util. Află că sunt câteva gesturi pe care nu este indicat să le faci atunci când mergi la restaurant, mai ales dacă ai și companie.
Nu te așeza la prima masă pe care o vezi
Bunele maniere îți spun să rezervi o masă în avans. Dacă vii la un restaurant în mod spontan, ar trebui să întrebi ospătarul dacă sunt locuri libere. În caz contrar, ai putea lua locul altcuiva și să fii nevoit să pleci atunci când persoana care l-a rezervat va veni, în sfârșit, scrie Brightside.com.
Nu comanda mai multă mâncare decât persoana care te însoțește
Regulile de etichetă ne spun să comandăm aproximativ atât de multe produse cât comandă și persoanele care ne însoțesc. Este neplăcut să mai mănânci în timp ce persoana cu care ești a terminat deja.
Nu te apuca să mănânci înaintea persoanei cu care ai ieșit la masă
Ar trebui să începi să mănânci doar atunci când toate persoanele de la masă își primesc comanda. Este destul de ciudat să mănânci când toți ceilalți te privesc.
Nu te șterge pe față cu șervetul de pânză
Este important să-ți amintești că șervetele de pânză ar trebui să fie puse în poală, iar prosopul de hârtie este pentru mâini și față. Dacă nu există șervete de hârtie, poți folosi unul de pânză, dar doar pentru buze și degete.
Dacă mergi la toaletă, pune șervetul de pânză pe masă. Dacă ai terminat de mâncat, pune șervetul de pânză pe masă, imediat lângă farfurie.
Nu lăsa șervețelul murdar în farfurie
Șervetele de hârtie ar trebui folosite pentru a-ți curăța mâinile și gura. Șervetele murdare ar trebui îndoite și puse pe marginea farfuriei, dar niciodată în mijloc. Dacă scapi un șervet pe jos, nu îl ridica singur, ci spune-i chelnerului despre asta.
Nu mai lua solnița sau alte obiecte de pe o altă masă
Dacă nu ai piper, sare sau alte lucruri pe masa ta, dar le vezi pe masa vecină, nu le lua singur. Cere ajutorul chelnerului.
Nu-ți mai servi oaspeții
Desigur, nu poți folosi propriul tău tacâm pentru a lua mâncare din farfurii comune. Și nu poți folosi linguriile altor persoane dacă vrei să-i ajuți să ajungă la o anumită farfurie. Pune farfuria lângă ei și lasă-i să ia cât de multă mâncare își doresc.
Nu te mai apleca să bei cu paiul
Conform acestei reguli, ar trebui să aduci mâncarea la gură, nu gura la farfurie. Același lucru este valabil și pentru băutul cu paiul: ridică paharul și adu-l la gură în loc să te apleci peste băutură.