Lenjeria intimă selectată corect poate face din orice femeie o zeiță!

Suntem curioase, pretenţioase şi poate un pic reticente, atunci când vine vorba de lenjerie. Deşi o purtăm în fiecare zi, ne întrebăm cum e posibil să aprindă atât de repede fantezia bărbaţilor? E o întrebare, la care noi avem cu siguranţă alte răspunsuri, decât iubiţii noştri. Ne-am dorit să discutăm despre lenjerie cu un bărbat, care ştie despre aceasta nu din auzite,  este chiar munca lui!


Leomid Jalenco,
directorul firmei de lenjerie intimă „Lolita Lingerie”.

Este vorba de Leomid Jalenco, directorul firmei de lenjerie intimă „Lolita Lengerie”.

“Îmi place lenjeria pentru femei care nu este o haină oarecare, ci o piesă de artă. Ea poartă amprenta creatorului. Aceasta trebuie să fie nu doar practică ci şi frumoasă, combinaţia de dantelă, culoare şi material trebuie să fie perfectă.

Deşi este o haină, pe care nu o vede toată lumea, nu înseamnă că trebuie s-o neglijezi,  pentru că aceasta reflectă  respectul de sine.

E bine s-o alegi, în funcţie de scopul propus. În primul rând, în conformitate cu mărimea sânilor,  de asemenea  trebuie să ţii cont de imperfecţiunile pe care vrei să le ascunzi, de utilizare (pentru sport, o zi obişnuită sau o zi mai specială): dacă vrei să fie văzută elegant de sub haină – alegi contrastul de culori, dacă vrei să fie ca o completare a bluzei – alegi aceeaşi culoare etc.

Colecţiile de lenjerie se lansează de două ori pe an: primăvara – vara şi toamna – iarna. Articole de lenjerie pentru sezonul cald sunt mai deschise la culoare, mai fine şi  cu mai multe dantele. Cele pentru timpul rece au nuanţe mai închise, materialul este mai plin, iar dantela poate să lipsească definitiv.

„Când  vorbim de piaţa de la noi, în materie de lenjerie, suntem mai reţinuţi, pentru că ne lipseşte îndrăzneala şi imaginaţia. De obicei, femeile noastre preferă alb sau negru, iar accesoriile (ciorapii, babydollul, portjartierul, etc.) le folosesc foarte rar.

Pentru a fi deosebită, eu îţi propun să alegi lenjerie sexy:

  1. sutien cu o susţinere fermă, dar totodată cu un decolteu generos (cupele, în funcţie de mărimea sânilor), decorat cu imprimeuri florale;
  2. chiloţi lucraţi fin din dantelă de bună calitate, pe care să fie aplicat un model floral, pentru  amplificarea senzualităţii produsului;
  3. babydoll elegant care să-ţi accentueze frumuseţea.

Iubeşte-ţi corpul şi fii deosebită!

Str. Aleco Russo, 1/1 (Centrul comercial „Soiuz”, et. 3, butic 331)
Str. Creangă 49/5, CC “IUS-COM” et.3, but 13

Închirierea rochiilor de seară și de mireasă “L’Amica”
Articolul anterior
Poţi fi purtător de infecţii urogenitale fără să ştii!
Articolul următor
Alte articole interesante