Lenjeria intimă selectată corect poate face din orice femeie o zeiță!

Suntem curioase, pretenţioase şi poate un pic reticente, atunci când vine vorba de lenjerie. Deşi o purtăm în fiecare zi, ne întrebăm cum e posibil să aprindă atât de repede fantezia bărbaţilor? E o întrebare, la care noi avem cu siguranţă alte răspunsuri, decât iubiţii noştri. Ne-am dorit să discutăm despre lenjerie cu un bărbat, care ştie despre aceasta nu din auzite,  este chiar munca lui!


Leomid Jalenco,
directorul firmei de lenjerie intimă „Lolita Lingerie”.

Este vorba de Leomid Jalenco, directorul firmei de lenjerie intimă „Lolita Lengerie”.

“Îmi place lenjeria pentru femei care nu este o haină oarecare, ci o piesă de artă. Ea poartă amprenta creatorului. Aceasta trebuie să fie nu doar practică ci şi frumoasă, combinaţia de dantelă, culoare şi material trebuie să fie perfectă.

Deşi este o haină, pe care nu o vede toată lumea, nu înseamnă că trebuie s-o neglijezi,  pentru că aceasta reflectă  respectul de sine.

E bine s-o alegi, în funcţie de scopul propus. În primul rând, în conformitate cu mărimea sânilor,  de asemenea  trebuie să ţii cont de imperfecţiunile pe care vrei să le ascunzi, de utilizare (pentru sport, o zi obişnuită sau o zi mai specială): dacă vrei să fie văzută elegant de sub haină – alegi contrastul de culori, dacă vrei să fie ca o completare a bluzei – alegi aceeaşi culoare etc.

Colecţiile de lenjerie se lansează de două ori pe an: primăvara – vara şi toamna – iarna. Articole de lenjerie pentru sezonul cald sunt mai deschise la culoare, mai fine şi  cu mai multe dantele. Cele pentru timpul rece au nuanţe mai închise, materialul este mai plin, iar dantela poate să lipsească definitiv.

„Când  vorbim de piaţa de la noi, în materie de lenjerie, suntem mai reţinuţi, pentru că ne lipseşte îndrăzneala şi imaginaţia. De obicei, femeile noastre preferă alb sau negru, iar accesoriile (ciorapii, babydollul, portjartierul, etc.) le folosesc foarte rar.

Pentru a fi deosebită, eu îţi propun să alegi lenjerie sexy:

  1. sutien cu o susţinere fermă, dar totodată cu un decolteu generos (cupele, în funcţie de mărimea sânilor), decorat cu imprimeuri florale;
  2. chiloţi lucraţi fin din dantelă de bună calitate, pe care să fie aplicat un model floral, pentru  amplificarea senzualităţii produsului;
  3. babydoll elegant care să-ţi accentueze frumuseţea.

Iubeşte-ţi corpul şi fii deosebită!

Str. Aleco Russo, 1/1 (Centrul comercial „Soiuz”, et. 3, butic 331)
Str. Creangă 49/5, CC “IUS-COM” et.3, but 13

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Închirierea rochiilor de seară și de mireasă “L’Amica”
Articolul anterior
Poţi fi purtător de infecţii urogenitale fără să ştii!
Articolul următor