Revista NUNTA by AURA prezintă: Victoria Lungu – în muzica populară și la evenimentul tău!

Sensibilizează prin cântec, fascinează cu privirea și inspiră la orice apariție. Experiența și cariera sa muzicală este o lecție de atitudine și corectitudine. Sinceritatea și curajul ar putea fi trecute pe cartea de vizită a Victoriei Lungu care ne-a povestit pe îndelete și cu multă emoție despre noul album de muzică populară – „La poarta părinților”, înregistrat cu Orchestra de muzică populară „Lăutarii”. Marele dor de de părinți l-a transformat în cântec popular,iar dragostea de fiică într-una dintre cele mai populare melodii ale momentului – „Doar o fată mama are”.

separator

5X6A8185 (Copy)

Despre bilanțuri

E foarte frumos când privești înapoi să vezi multe realizări, îți dai seama că nu ai pierdut timpul în zadar, iar efortul se transformă în reușite. Anul acesta am fost o norocoasă, am muncit mult, uneori foarte mult, dar m-a ajutat Dumnezeu și am realizat albumul de muzică populară – „La poarta părinților”. Am continuat să muncesc și la proiectul meu Viky Lu, dar despre el voi povesti și veți auzi mai multe în curând.

La poarta părinților

Mama mea cânta foarte frumos, ea avea și un vis, să mă audă cântând muzică populară. Regret că nu am reușit să o fac mai demult, așa cum i-ar fi plăcut ei. Am transpus dorul de părinți în cântec popular, acest album este o mulțumire adusă mamei și tatei pentru că mi-au dat viață și mi-au oferit ce au avut mai de preț.

Muzica populară?!

Este adevărat, Victoria Lungu era percepută până acum ceva timp ca interpretă de muzică ușoară, dar să știți că imediat ce am lansat câteva piese de muzică populară au început să îmi fie solicitate la evenimente, așa am înțeles că au prins bine la public. Nu cred că trece vre-un eveniment fără să îmi fie solicitat cântecul Doar o fată mama are, dar și alte melodii de pe noul album.


Eu cânt, da-n gând, câteodată plâng

Da, e un vers dintr-un cântec care mi-e drag și e foarte adevărat, de fapt eu îmi cânt viața și o fac cu sinceritate, nu mă joc cu publicul, el mereu simte dacă un artist nu este sincer și taxează. Iar viața, știți bine,ne oferă deseori surprize, iar în acele clipe ar trebui să ne găsească pregătiți. Mereu îi mulțumesc Domnului că mă iubește și de fiecare dată când am căzut, m-am ridicat mai puternică și mai înțeleaptă.

IMG_9522 (Copy)

Azi la masa mea s-adună

Regizor de meserie, cu școală la marele Emil Loteanu, am încercat mereu să transform orice eveniment în sărbătoare de bun gust. Iată de, pe lângă faptul că vin la eveniment cu program muzical, mă implic în regizare și moderare. Am fost printre primele care au avut îndrăzneala și curajul să intervin cu scenarii bine puse la punct în cazul nunților. Chiar dacă tinerii din start erau neîncrezători, s-au convins că un scenariu bun face evenimentul organizat, relaxant și foarte interesant.

3 sfaturi de la Victoria Lungu

  • Gândiți-vă bine cum vreți să arate evenimentul vostru
  • Faceți neapărat contracte cu prestatorii de servicii
  • Orice gen de petrecere organizați, apelați la profesioniști

Moldova Fashion Days – secretele designerilor au fost deconspirate!
Articolul anterior
Stela Popa: ,,Voi l-ați salvat pe Dinu!”
Articolul următor
Alte articole interesante