Rochii de mireasă pentru fetele stilate!

De îndată ce primele detalii cu privire la evenimentul cel mai important în viaţa unei femei – nunta, au fost puse la punct, începe nebunia…

separator

Cea mai mare bătaie de cap pentru o viitoare doamnă este cum va fi rochia, ce culoare va avea, ce croială îi va avantaja silueta, ce accesorii vor fi mai potrivite, cum să fie trena. E şi firesc- rochia  de mireasă  este regina ceremoniei de căsătorie!

Avem mai jos modele de rochii care le vor pune în dificultate  pe viitoarele mirese.

Este o colecţie frumoasă de rochii de mireasă în stil L’Amica.

1. Pentru fetele cu alură de Alice în Ţara Minunilor, L’Amica recomandă o rochie din poveşti. Croiala ei deosebită, îmbinată cu ornamente de culoare verde, fac din cea care o îmbracă, o mică prinţesă: firavă, visătoare şi romantică.  Mirele va trebui să ţină pasul cu tine, începând chiar cu seara nunţii!

2. Fetele cu viziuni moderne asupra nunţii pot alege această rochie din colecţia Danielle. Aici simplitatea dă tonul stilului. Mirele va fi mândru că are alături o asemenea doamnă.

3. Mica Sirenă poate fi descoperită în rochia din colecţia Elena.  Această rochie te va face şi mai elgantă, cu adevărat femeia serii. Ai grijă să rămâi aşa pe tot parcursul vieţii.

4. Domnişoarele, care visează la o combinaţie dintre o rochie elegantă şi una în stil Helen, albă şi rafinată, şi-au găsit rochia în salonul L’Amica! Nu vei avea cum să nu impresionezi, îţi vei recuceri mirele.

5. Cu siguranţă că multe dintre voi aţi visat rochia de mireasă, inspirată  de basmele copilăriei. O rochie ce duce cu gândul la regalitate, este şi cea din colecţia Lilia. Îmbrăcată astfel, vei fi prinţesa care are dreptul să ceară tot ce vrea de la viaţă.

6. Mai există o variantă de rochie a visurilor, cea din colecţia Olga. Croiala simplă îţi va permite nu doar să fii  frumoasă, ci şi să te simţi stăpână pe situaţie.

7. Misterul şi fascinaţia pot să se completeze şi într-o rochie de mireasă. Cine va dori să păstreze o doză de taină, dar în acelaşi timp să se simtă admirată, rochia din colecţia Viorelia i se va potrivi. Iar trena lungă îl va face pe mire să înveţe să fie mai atent cu soţia lui.

8. Energie şi zâmbet emană rochia din colecţia Vivien.  Având o asemenea rochie, nu poţi fi îngrijorată sau nemulţumită, totul va fi perfect pentru că tu vei dori asta. Ia tot ce este mai frumos de la acest eveniment marcant din viaţa ta!

Oricare ar fi opţiunea, nu uita să fii şi să te simţi unică la nunta la care trebuie să fii Regină!

Text: Daniela David

Mun. Chişinău
Str. Ion Creangă 6/1
Tel.: (0 22) 749395;
mob.: 069136927; 060375953

Acelaşi Crăciun, dar cu alte emoţii!
Articolul anterior
Editorial ianuarie
Articolul următor
Alte articole interesante