Rochiile din dantelă- un must have al anului 2013

Delicate, feminine, sexy, rochiile din dantelă sunt potrivite în orice sezon. Acestea au devenit cele mai dorite articole vestimentare şi se menţin pe poziţii şi în 2013.

separator

Cu ce accesorii le combini?

Dantela impune o serie de restricţii în materie de accesorizare. În primul rând nu le combina cu bijuterii voluminoase, care să acopere delicateţea dantelei. Cerceii trebuie să fie simpli şi fini. Dacă porţi colier nu mai este necesară brăţara şi invers, nu te încărca prea tare cu o mulţime de şiraguri strălucitoare. Evită bijuteriile cu motive florale sau figuri complicate. Şi, cel mai important, nu combina rochia din dantelă cu accesorii din aceeaşi textură.

Pentru ce culori optezi?

Nu opta doar pentru rochii din dantelă neagră, există o gamă largă de culori mult mai trendy. Poţi alege atât culori pastelate, cât şi nuanţe intense. De la roz şi vernil până la fucsia, oranj sau galben.

Îţi doreşti ceva deosebit?

Dacă îţi doreşti o rochiţă deosebită din dantelă, optează pentru una decorată cu nasturi, fundiţe, fermoare sau centuri.

Rochiile din dantelă au invadat covorul roşu. Vezi mai jos ce vedete au preferat acest tip de rochii pentru evenimentele mondene.

Monica-Barladeanu-

Text: Sorina Ţurcanu

MakingOf Ianuarie
Articolul anterior
Miss Unica Sport 2012 la cea de-a X ediție
Articolul următor
Alte articole interesante