Sfaturi de la designerul Nadya Gudumak: Cum să porți cu stil rochia-cămașă!

E confortabilă, versatilă și emană feminitate! Femeile care doresc să arate bine și să se simtă în largul lor în orice moment al zilei, în diverse locuri, la birou, ieșirile în oraș sau la întâlnirile importante, pot opta negreșit pentru rochia-cămașă – o piesă vestimentară reprezentativă pentru zilele calde de primăvară/vară.

separator

De-a lungul timpului, rochia-cămașă a evoluat de la stilul cămășilor boyfriend la o piesă vestimentară feminină care a cucerit lumea modei. Rochia-cămașă este mereu în tendințe și avantajează orice tip de siluetă. Spre exemplu, strânsă în talie cu centură sau cordon. Designerul Nadya Gudumak îți dezvăluie cum să porți rochia-cămașă:

,,Dacă ar fi să desemnăm o piesă vestimentară reprezentativă pentru sezonul cald, rochia-cămașă ar fi în mod clar prima alegere”.

,,Rochia-cămașă, confecționată din stofe naturale, de obicei din bumbac, este răcoroasă și confortabilă, fiind perfectă pentru zilele calde. În plus, ea este acea piesă vestimentară care accentuează în mod deosebit feminitatea și stilul, și te scoate din impas la orice eveniment. Iată de ce, tot mai multe femei aleg să poarte rochia-cămașă și să achiziționeze piesa vestimentară în șifonierul lor”.

,,De asemenea, este cât se poate de versatilă. Rochia-cămașă poate fi purtată cu sandale cu talpă joasă, cu espadrile, cu teniși, cu pantofi sport, ghete, dar și cu pantofi cu toc sau sandale cu platformă, în funcție de look-ul dorit”, confirmă designerul Nadya Gudumak.

Modelul Viorela Dimici a găsit ținuta vestimentară care o inspiră! Atât croiala, cât și stofa fină a ținutei semnate de brandul Nikita Rinadi îi conferă eleganța, confortul și farmecul spre care tinde orice femeie.

Partenerii noștri
Author Nikita Rinadi
Adresa: Centrul Comercial Atrium, et. 3, butic 3042 / Strada Albișoara, nr. 4
Tel.: +373 (79) 765 458
Facebook: https://www.facebook.com/NikitaRinadi/
Povestea moldoveanului care s-a căsătorit cu o americancă, în cadrul unui show TV. Recent, cei doi au devenit părinți
Articolul anterior
,,Верю я”! Olia Tira a lansat o piesă nouă
Articolul următor
Alte articole interesante