Cum să transformăm hainele vechi în altele noi?!

Ai o garderobă plină cu haine vechi, care și-au pierdut farmecul? Nu te grăbi să le arunci. Fiecare ținută plictisitoare poate fi transformată în una chic, originală și stilată!

separator

Îți prezentăm patru idei de transformare a ținutelor tale vechi!

O fustă scurtă

Dacă o fustă lungă o poți scurta, unei fuste scurte nu prea ai ce să-i faci. Oare? De ce să nu o lungești? Adaugă-i unei fuste scurte o bandă lată prinsă de tiv, asortată la culoarea unei bluze care îți place. Ideea este să alegi o nuanță cât mai contrastantă cu cea a fustei, dar același tip de material, pentru ca fusta să capete un aspect cât mai original.

Cum să transformăm hainele vechi în altele noi?!Cum să transformăm hainele vechi în altele noi?!

O fustă plisată

Cu siguranță ai în șifonier o fustă plisată pe care nu ai mai purtat-o de câțiva ani. A venit timpul să scoți din șifonier fusta plisată și să îi oferi o transformare. Trebuie doar să coși la poalele fustei un mic tiv-tunel prin care să introduci un elastic. Astfel, banala fustă plisată va deveni o fustă gogoșar simpatică.

Cum să transformăm hainele vechi în altele noi?! fusta_plisata_2

Cardigan simplu

Dacă te-ai săturat să porți cardiganul tău preferat numai iarna sau primăvara, transformă-l pentru a-l purta vara. Adică, taie-i mânecile, adaugă-i câțiva nasturi pe mâneci și schimbă-i pe cei vechi.

Cum să transformăm hainele vechi în altele noi?! cardigan_2

Rochie de vară

Rochița de vară cu imprimeu floral de anul trecut nu te mai încântă? Imprimeul floral încă se mai poartă, așa că nu renunța la ea și transformă rochia într-o fustă. Această modificare se realizează excelent pe rochițele care sunt mai strânse în talie. Este mai bine să folosești o bandă elastică la mijloc, decât un fermoar.

Cum să transformăm hainele vechi în altele noi?! rochie_de_vara_2

Sursa

Schioarea olimpică Maria Komissarova nu-şi mai simte corpul, după ce şi-a fracturat coloana la Jocurile Olimpice
Articolul anterior
Cele mai bune soluţii împotriva petelor pigmentare
Articolul următor
Alte articole interesante