Iată cum trebuie să ai grijă de haine și accesorii!

Știai că nu trebuie să ții mărgelele agățate? Iar hainele pot fi călcate și cu placa de întins părul? Ți-am selectat trucuri și sfaturi eficiente pentru a a avea o garderob

separator
ă ordonată și pentru a menține hainele ca noi mai mult timp.

Dacă încălțările s-au udat în interior, pune în ele ziare. Acestea vor absorbi umezeala și le va păstra forma.Iată cum trebuie să ai grijă de haine și accesorii!

Pentru a înlătura petele de pe pielea întoarsă, folosește o pilă din şmirghel.

Iată cum trebuie să ai grijă de haine și accesorii!Pentru a desface un fermoar blocat, masează dinții acestuia cu mina unui creion. Grafitul este un lubrifiant uscat foarte bun.

Atunci când calci o haină, în locurile inaccesibile poți folosi placa de întins părul. Aceasta funcționează foarte bine pe gulere și mâneci.

Pentru a evita să calci pe ambele părți un tricou sau o cămașă, pune pe masa de călcat, sub haină, o folie de aluminiu.

Dacă o pereche de pantaloni este prea strâmtă în zona abdomenului, nu forța nasturele, ci folosește un elastic pe care să-l înfășori Iată cum trebuie să ai grijă de haine și accesorii!în jurul nasturelui. Pantalonii vor fi mult mai comozi și nici nu va trebui să-i deteriorezi.

Nu lăsa șiragurile de perle sau de mărgele să atârne. Acestea sunt prinse între ele cu fire de mătase, iar dacă le ții atârnate mult timp, firul se slăbește.

Iată cum trebuie să ai grijă de haine și accesorii!Lasă un sutien să se “odihnească” o zi sau două, înainte de a-l purta din nou, pentru ca acestuia să-i revină elasticitatea.

Depozitează gențile pe rafturi, nu le agăța. Atârnate, le vor slăbi cusăturile și se vor deforma.

Ce face Angela Gonța cu micuța Ekaterina când Vlad Filat nu este acasă
Articolul anterior
Adevăruri șocante despre făina albă: conține substanțe toxice
Articolul următor
Alte articole interesante