Trucuri pentru o casă cât mai organizată!

Fie că locuiești într-un apartament vesel sau într-o căsuță cochetă, organizarea e cuvântul cheie ca decorul și ambianța locuinței să se facă simțite încă de la intrare.

separator

Îți prezint câteva sfaturi utile pentru organizarea rapidă a spațiilor cheie din locuință!

11. În hol poți să așezi o băncuță pe care să stai atunci când te încalți, care să fie dotată și cu o ladă în care să îți așezi pantofii.

22. Nu lăsa colțurile nefolosite. Organizează-le sub formă de rafturi, pentru a profita astfel la maxim de fiecare spațiu disponibil. Folosește și aici cutiile decorative pentru depozitare.

33. Folosește o tablă pe care să scrii activitățile din ziua ce urmează, mesaje către ceilalți membri ai familiei și eventuale reguli pe care nu vrei să le uite copiii.

44. În bucătărie, folosește canapele cu loc de depozitare, în care poți să așezi prosoape, obiecte de care nu te folosești zilnic și chiar jucăriile copiilor.

55. Dacă nu ai o cameră întreagă la dispoziție pentru joaca copiilor, crează-le un colț în sufragerie sau în camera de zi. Astfel, ei vor ști că nu trebuie să depășească această limită și vei evita dezorganizarea întregii case.

6. Atunci când vine vorba despre dormitorul copiilor, trebuie să te gândești că ei vor avea foarte multe mărunțișuri de depozitat, așa că este bine să așezi cât mai multe rafturi pe pereți.

Sursa

 

Colecția Jean Paul Gaultier toamnă 2013!
Articolul anterior
Greșelile pe care le fac femeile într-o relație
Articolul următor
Alte articole interesante