5 greșeli vestimentare care te îmbătrânesc!

Culori închise, haine lungi, încălțăminte  masivă- și când te uiți în oglindă vezi o femeie cu 10 ani mai în vârstă. Iată care sunt cele mai frecvente greșeli vestimentare care te îmbătrânesc!

separator

Mult negru

Negru e elegant în multe cazuri, dar pe măsură ce adăugăm ani în ”buchetul vieții”, nu mai este atât de flatant. Pielea noastră tinde să devină mai albă, iar părul negru și hainele închise creează un contrast prea mare, care atrage atenția asupra defectelor: riduri, cearcăne etc. Schimbă nuanța de păr din negru într-un castaniu și vei scăpa de 5 ani. Iar dacă ești fan little black dress, poartă și un accesoriu colorat.

Fustele prea lungi

Doar pentru că ai trecut de 40 de ani nu înseamnă că fusta ta trebuie să măsoare mai mulți centrimetri. Ca regulă, ferește-te de mărimile nedefinite. Fusta până la jumătatea gambei nu avantajează nici măcar manechinele de 20 de ani, deci renunță la ea. Nici lungimea până în pământ nu este bună, mai ales dacă ai kilograme în plus – te face să pari mult mai ”mare” decât ești în realitate. O fustă până la jumătatea genunchiului te avantajează mai tare decât una până la gambe.

Ochelarii nepotriviți

Fața este prima noastră carte de vizită. Dacă trebuie să porți ochelari, nu cumpăra prima pereche de rame care-ți iese în cale. Nu prețul trebuie să fie primul argument pentru alegerea unei rame, ci felul în care arăți cu ochelarii. Îți amintești de Betty cea urâtă (varianta originală)? Ții minte ce diferență făcea rama de ochelari și cum transforma o rățușcă urâtă într-o lebădă? Studiază revistele de modă și vezi ce modele de ochelari poartă femeile cu fizionomia ta. Nu te feri de ramele îndrăznețe. Nu-ți ascunde privirea!

Pantofii cu platformă

Platformele sunt încă la modă, dar nu reprezintă neapărat o alegere bună pentru tine, dacă ai trecut de 30 de ani și 60 de kilograme. Pantofii butucănoși adaugă mulți ani și multe kilograme. Alege variante slim pentru încălțările tale.

Faci cumpărături cu cine nu trebuie

Poate că o rochie neon arată spectaculos pe fiica ta, care este o adolescentă. Dacă tu îmbraci același model nu vei părea tânără, ci dimpotrivă. Nu e nimic rău în a fi în tendințe, dar adaptează-le vârstei tale. Alege câteva accesorii la modă în rândul tineretului și încorporează-le  în ținutele tale, nu te îmbrăca precum la un concert Selena Gomez, căci vei arăta ridicol.

Sursa: http://baby.unica.ro/

Verigheta de nuntă: modele, criterii și prețuri!
Articolul anterior
Suntem în prag de epidemie! În spitale nu mai există paturi pentru internarea bolnavilor
Articolul următor
Alte articole interesante