Ai burtă? Iată ce trebuie să porți!

Burta inestetică este problema femeilor care abia au născut sau care luptă cu kilogramele în plus. Dacă te numeri și tu printre ele și vrei să o ascunzi, îți recomand câteva ținute potrivite.

separator
Ai burtă? Iată ce trebuie să porți!

Bluze drapate

Nu mai purta bluze strâmte sau cu bandă elastică la bază. Optează pentru cele lărguțe, drapate în partea de jos. Și un tricou lung sub un cardigan şi mai lung ar putea lua atenţia de la burtică.

Ai burtă? Iată ce trebuie să porți!

Pantaloni cu talie medie

Pantalonii cu talie înaltă şi talie joasă nu fac decât să-ţi scoată în evidenţă burta, aşa că trebuie să porţi din cei cu talie medie. Nu îţi cumpăra perechi prea strâmte, dar nici prea largi, pantalonii drepţi ar fi cea mai bună alegere.

Rochii

Rochiile cele mai bune pentru a ascunde burta sunt cele care îţi pun talia în evidenţă şi au fuste mai largi. De exemplu, poţi purta rochii lungi cu fuste care încep imediat de sub bust sau rochii midi cu talia accentuată, ce vor atrage atenţia de la burtică. De asemenea, dacă ai un decolteu frumos, foloseşte-te de el! Dacă vrei să porţi rochii mai strâmte, poartă din cele cu drapaje peste bust şi abdomen.

Ai burtă? Iată ce trebuie să porți!

Costum de baie

Când îţi alegi costumul de baie, ai vrea să arăţi bine, nu să-ţi laşi burta să atârne pe afară. Aşa că poţi opta fie pentru un costum de baie întreg, în stil retro, ori pentru un costum din două piese, iar chiloțul să fie cu talie înaltă.

Ai burtă? Iată ce trebuie să porți!

Sursa

Grapefruit-ul scade colesterolul din sânge!
Articolul anterior
Sfaturi utile pentru machiajul miresei!
Articolul următor
Alte articole interesante