Alege blugii potriviți în funcție de forma corpului

Blugii sunt piesele vestimentare ce nu se vor demoda niciodată. Versatili și comozi, aceștia te vor salva în orice situație. Îi poți purta atât vara, combinați cu un maiou și o pereche de balerini, cât și iarna, cu un pulover chic.

separator
prima imagine

Un criteriu esențial de care, trebuie să ții cont atunci când îți alegi o pereche de blugi este forma corpului tău. În plus, trebuie să fii atentă la țesătură și la croială.

Îți propun câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți procuri o pereche de blugi conform tipului tău de siluetă.

Blugi pentru silueta atletică

Pentru norocoasele cu siluetă atletică sunt potriviți blugii din stofă subțire, care se mulează perfect pe corp. Tot pentru ele, sunt adecvați blugii de inspirație masculină. Aceștia vor ascunde lipsa unui posterior bombat sau a șoldurilor proeminente. Decorațiunile în zona buzunarelor frontale și croiala dreaptă sunt ideale pentru acest tip de siluetă.

atletiv

Blugi pentru silueta măr

Acest tip de siluetă se definește prin şolduri înguste, talie slab definită şi un abdomen rotunjit. Pentru această formă a corpului, sunt recomandați blugii cu talie înaltă, ce vor ascunde colăceii de pe abdomen.

mar4 mar6 mar9

Blugi pentru silueta pară

Acest tip de siluetă este caracterizată de forme bine definite și accentuate în zona șoldurilor, coapse pline și talie îngustă. Pentru această constituție a corpului, alege blugii cu talie medie sau joasă, ce îți vor accentua talia și îți vor îmbrăca frumos șoldurile.

atleticdsf para para1

Blugi pentru silueta clepsidră

Femeile cu silueta tip clepsidră se află în topul preferințelor datorită formelor proporționale. Acest tip de siluetă este caracterizată de o talie subțire, un posterior bombat și zona șoldurilor bine evidențiată. Acest tip de siluetă îți permite să alegi orice pereche de blugi, însă încearcă să-i excluzi pe cei cu talia prea joasă.

600 clepsidra clepsidra5

Blugi pentru silueta minionă

Dacă ai o constituţie minionă, atrage o atenție deosebită lungimii blugilor. Nu opta pentru pantalonii 3 sferturi deasupra gleznelor, deoarece îți vor tăia și mai mult din înălțime. Optează pentru blugi lungi și largi, combinați cu o pereche de încălțăminte cu toc.

95466758_klesh_ot_bedra

Text: Sorina Țurcanu

Plin de vedete la Aeroportul din Chișinău
Articolul anterior
Cum e să scapi de 59 de kg! Secretul îl știe această doamnă
Articolul următor
Alte articole interesante