Alegerea incorectă a dresurilor poate strica întreaga ținută!

Toamna vine cu aceeași întrebare la care femeile nu pot găsi răspuns: cum a

separator
sortăm dresurile la vestimentație? Alegerea incorectă a texturii, grosimii, culorii unui ciorap poate strica întreaga ținută.

Dresurile foarte subțiri, voal

Sunt foarte periculase pentru că se pot rupe în timpul unei simple mișcări. Le poți purta seara, în sezonul rece, sub o rochie lungă și cu pantofi. Sub nicio formă nu îi purta cu o rochie care descoperă piciorul sau cu sandale.

dresuri images

Ținutele care includ dresul-voal sunt depășite de modă, din acest motiv îi poți înlocui cu dresuri fumurii mate, de culoarea pielii mate și pe cei negri, de calitate.

Dresurile opace și mate (80 – 120 DEN)

Le poți purta la orice ținută și la orice ocazie. Dacă nu vrei să dai greș, alege culorile negru sau bej și grosimea adecvată sezonului sau ocaziei la care mergi. Alege dresurile de cel puțin 80 DEN.

Fii foarte atentă la culoarea pantofului. Dresurile negre pot fi purtate la încălțăminte neagră, gri închis, mov sau alte nuanțe întunecate. Nu îi asorta cu încălțăminte maro, la aceasta se vor potrivit dresurile gri. Iar dacă porți pantofi foarte colorați, alege o ținută all black.

negru Picnik-collage7

Dresurile mate și opace pot fi purtate cu orice ținută și la orice ocazie. Le poți asorta cu o rochie business dar și cu una de cocktail, cu o fustă mini dar și cu o piesă imprimată.

Dresurile cu diverse modele

Dresurile cu buline, dungi, romburi, carouri, bi-colori poți să îi porți doar dacă ai mai puțin de 22-23 de ani. Sunt adolescentine, dar în niciun caz nu denotă bun gust. Dacă ai peste 30 de ani, acest tip de dresuri te vor transforma într-o punkeriță  nostalgică. Dresurile cu modele florale pe lateralul piciorului dăruiește-le mătușii de 50 de ani.

dresuri 4 673_6698_41

Ciorapii ajurați, texturați și cu aspect dantelat sunt frumoși dacă îi asortezi la o ținută minimalist sau sobră.

Dresurile colorate

Greșit alese și prost gestionate vestimentar, dresurile colorate te vor transforma în clovn. Le poți purta doar  la ținutele casual, dar nu din cap până în picioare în aceeași culoare. Nu purta dresuri colorate dacă ai trecut de 25 de ani.

cu-dungi-cu-flori-sau-din-dantela-care-sunt-dresurile-potrivite-pentru-tine-galerie-foto_size14 hanii-y-2-322

alte Articole interesante