Cele mai ieftine outleturi din Europa!

Outleturile au devenit cele mai populare locuri pentru femeile care vor

separator
să-și cumpere de toate la un preț redus. Ce poate fi mai frumos decât o sesiune de shopping la Paris, Milano sau Viena? Iată în ce outleturi merită să faci cumpărături!

almosafr_f79b2a541b

Parndorf Designer Outlet este un loc foarte cunoscut pentru împătimiţii de shopping. Outletul este situat în apropierea autostrăzii care leagă Budapesta de Viena. Ţinând cont de faptul că dispune de aproximativ 150 magazine însumând 600 de branduri, dar şi spaţii de joacă pentru copii sau restaurante, acest outlet este o alternativă de luat în calcul atunci când te gândești la sesiuni de shopping în afara ţării.

În capitala modei italiene, la Milano, Fidenza Village are oferte tentante pe toată perioada anului. Nu rata reducerile la branduri precum D&G, Valentino, Missoni sau Armani.

Dacă vizitezi Florenţa, nu trebuie sa rateazi Prada Outlet Factory, locul unde numele Prada este mai accesibil fashionistelor datorită preţurilor reduse.

„La Roca Village” este un outlet celebru situat în Spania. Dacă se întâmplă să ajungi în Barcelona, nu trebuie să îl ratezi. Produsele sunt reduse până la 60%, iar retailerii spanioli vin cu oferte de nerefuzat.

Vallee Village este un outlet exclusivist situat  în inima Parisului. Complexul satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi: poţi găsi magazine de lux sau articole unicat semnate de designeri celebri.

Roermond Outlet, situat în Olanda oferă produse foarte variate, de la haine până la genţi, accesorii, încălţăminte sau obiecte de design interior, cu reduceri cuprinse între 30 și 70%.

sursa

A învins cancerul! O suceveancă i-a lăsat fără explicații pe oncologi
Articolul anterior
Vedetele autohtone au dat-o pe sporturi extreme!
Articolul următor
Alte articole interesante