Culorile anului 2017 propuse de Pantone

Pantone a ales culorile care vor fi în vogă în anul 2017. Vezi care sunt și include-le în garderoba ta!

separator

Niagara: aceasta este nuanța care a dominat catwalk-urile pentru primăvară/vară 2017 și este practic un clasic albastru-denim, care vorbește despre dorința noastră de evadare și de relaxare.

niagara

Primrose Yellow: Prin contrast, cu Niagara Primrose Yellow vine cu o doză inepuizabilă de căldură și vitalitate. Ea ne duce cu gândul la o destinație marcată de entuziasm, voie bună și zile însorite.

primrose-yellow

Lapis Blue: Cu și mai multă energie este Lapis Blue, o nuanță de albastru intens cu o proprie strălucire interioară.

lapis-blue

Flame: Un portocaliu roșiatic, această nuanță de apus adaugă un strop de căldură și viața paletei cromatice din 2017.

Paradise Island: Este un albastru extrem de proaspăt care te îndeamnă la o schimbare de peisaj, care vorbește despre dorința noastră de evadare. El este emblematic pentru un decor tropical.

island-paradise

Pale Dogwood: O nuanță de roz liniștită și discretă, care induce ideea de puritate și inocență. Pale Dogwood este un roz subtil, care infuzează cu o strălucire subtilă orice ținută.

pale-dogwood

Greenery: Aducând o briză răcoritoare, Greenery este un verde cu tentă gălbuie, care vorbește despre nevoia noastră de explorare, experimentare și reinventare.

greenery

Pink Yarrow: Tropical și festiv, Pink Yarrow este o nuanță capricioasă, imposibil de ignorat care captează instant atenția, stimulează spiritele și crește nivelul adrenalinei.

pink-yarow

Kale: Evocă timpul petrecut în aer liber și un stil de viață sănătos, această nuanță este un alt verde bazat pe cromatica plantelor care face referire la dorința noastră de reconectare la natură.

kale

Hazelnut: O nuanță neutră, dar esențială pentru 2017, ea ne duce cu gândul la tonurile de pământ. Are o căldură inerentă, nepretențioasă și reprezintă o culoare de tranziție care se potrivește indiferent de anotimp.

hazelnut

sursa

Nou! Cererea pentru indemnizația copilului va putea fi depusă on-line
Articolul anterior
Elena Grati îți prezintă o colecție pentru tinerii rebeli și creativi!
Articolul următor
Alte articole interesante