Elena Grati îți prezintă o colecție pentru tinerii rebeli și creativi!

Elena Grati, absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, vă prezintă  lookbook-ul colecției de debut  ”Inspirație pentru Viață”.O colecție de haine pret-a-porter destinată tinerilor creativi ai Megapolisului, realizată în stilul urban cu elemente boho, prevăzută pentru sezonul toamnă-iarnă.

separator

img_001-copy

Sursa de inspirație a acestei colecții este noua generație de tineri, care s-au numit ”Young Urban Creatives” – tineri bine educați, deștepti, erudiți, dar care sunt rebeli, creativi, liberi.

 “Lucrând asupra principalei idei, m-am gîndit că ținutele incluse în colecție vor fi destinate tinerilor care își construiesc propria afacere în baza unor idei originale, pe principiul de auto-realizare. Propun ținute stratificate, care pot fi îmbrăcate la diferite evenimente și întâlniri, în funcție de combinația elementelor ținutei respective. „, spune Elena.

În colecție este prezentă o combinație de stofe naturale: bumbac, in și stofă de cânepă. Piesele vestimentare conțin elemente croșetate și structuri realizate manual.

img_003-copy

img_005-copy

img_007-copy

img_010-copy

img_012-copy

img_015-copy

img_021-copy

img_024-copy

img_026-copy

Culorile anului 2017 propuse de Pantone
Articolul anterior
A câștigat în instanță dreptul de a folosi sperma iubitului ei decedat, pentru a face copii
Articolul următor
Alte articole interesante