Cum să porți Bookletta Mini? Sfaturi de la designerul Sanda Cojocaru

Bookletta este geanta pentru carte și un accesoriu must-have pentru orice cititoare și amatoare de modă. Astăzi vom vorbi despre modelul cel mai cochet Bookletta, și anume Bookletta Mini, și despre ce stil de haine se potrivesc cel mai bine cu aceasta.

separator
908582_483475091771410_76226053_n
Sanda Cojocaru,
designer

Din punctul meu de vedere și din experiența mea de 2 ani de când eu și Bookletta Mini suntem cele mai bune prietene, este o geantă care nu se va demoda niciodată. Este adaptabilă oricărui eveniment, stil, atitudine, de asta am ilustrat trei tipuri de ținute pentru trei ocazii diferite unde ați putea să puneți în valoare Bookletta voastră Mini.

1. Petrecere de Crăciun

Indiferent dacă îl petreci în familie, cu prietenii, într-o călătorie romantică sau pur și simplu acasă cu o persoană dragă, m-am gândit la un outfit comod și trendy care se potrivește de minune cu această Bookletta Mini neagră cu capace din blană și cu imprimeu de zebră. Propun o fustă din tartan roșu (una din tendințele cele mai ușor de purtat iarna aceasta) împreună cu un top cu un citat drăguț, care sigur va „stoarce” câteva zâmbete, combinată cu bocanci cu ținte, mănuși lungi de piele și un colier supradimensionat cu pene negre și argintii. Deasupra, un palton din tweed gri, cald și comod, iar pentru machiaj recomand ceva natural, cu un singur accent pe buze. Ce carte să-i ceri lui Moș Crăciun? „Rătăcirile fetei nesăbuite” de Llosa, o superbă poveste de dragoste.

Cum să porți Bookletta Mini? Sfaturi de la designerul Sanda Cojocaru

2. La ceai cu fetele

Una dintre activitățile mele preferate este să merg la ceainarii și să citesc o carte bună, să mă pierd în discuții filozofico-fantastice cu fetele și să mă deconectez de la realitate. Astfel, am combinat o Bookletta Mini uni confecționată dintr-o piele roșu închis cu un outfit comod, stylish, cu un joc interesant de alb/negru, feminin/masculin. Așadar, totul începe de la o rochiță „cuminte” de zi, neagră cu guler alb, căreia îi adăugăm o pereche de teniși (converse, de exemplu, care au făcut ravagii în 2013), condimentăm cu niște mănuși scurte și feminine, o caschetă roșie de călărie cu urechi de pisică, un colier-statement, niște inele și un palton supradimensionat numai bun pentru zilele cu vânt și ploaie. Recomandare de lectură până ajunge prietena ta la ceainărie? „Arta esenței” de Dominique Loreau, o carte care te învață cum să adopți un stil de viață zen.

Cum să porți Bookletta Mini? Sfaturi de la designerul Sanda Cojocaru

3. Noapte de Revelion

De Revelion, vrem toate să fim strălucitoare, pentru ca să intrăm în noul an cu cât mai multă energie pozitivă și încredere în noi. Așa că am ales o Bookletta Mini extravagantă, confecționată din piele turcoaz cu capace aurii-oglindă, care sigur te va scoate în evidență. M-am gândit la 3 ținute, toate pornesc de la o rochie plină de personalitate, combinată cu geacă de piele sau palton, pantofi sau botine și accesorii- statement. Preferata mea este rochia cu imprimeu stilizat de șarpe de la Cavalli, combinată cu palton de culoarea prunei și pantofi stiletto aurii. Ce carte voi avea în Bookletta mea în noaptea de Revelion? Probabil ceva plin de optimism, cum ar fi „Liber să înveți” de Peter Gray.

Cum să porți Bookletta Mini? Sfaturi de la designerul Sanda Cojocaru

Sursa foto

Încălzirea – obligatorie înainte de antrenament!
Articolul anterior
Victoria Lungu, de nerecunoscut!
Articolul următor
Alte articole interesante