Ea este style icon-ul anului 2014!

Este

separator
înaltă, suplă și carismatică. Iar de când s-a căsătorit cu unul dintre cei mai răvniţi burlaci de la Hollywood, avocata de origine libaneză Amal Alamuddin este în centrul atenției. Vedeta a demonstrat că are grație și stil, purtând la fiecare apariție mondenă rochii, sacouri, fuste și bluze bine asortate. Astfel, în scurt timp, avocata a obținut titlul de „Style Icon-ul anului 2014”.

Rochia bicoloră semnată Dolce & Gabbana, un omagiu adus ţării în care şi-a întâlnit iubitul, a dovedit cât de puternică îi este personalitatea şi că orice ar pune pe ea arată ca o lady pentru că are atitudinea necesară.

Cunoscându-şi perfect atuurile fizice, Amal Alamuddin a purtat cu îndrăzneală şi o rochie Alexander McQueen, care îi lăsa la vedere picioarele interminabile.

Deosebit de şic a fost şi în costumul alb Stella McCartney, cu inserţii negre, detalii care se regăseau şi pe pălăria ei.

După nuntă, ţinuta semnată Giambattista Valli Couture a dat exact măsura stilului ei: sofisticat şi uşor romantic.

La nuntă, avocata a strălucit într-o rochie din mătase franţuzească făcută special pentru ea de Oscar de la Renta, brodată cu perle şi diamante, iar pe cap a avut un voal lung de câţiva metri.

sursa

Zahăr Cinci Inimioare, împreună cu Unica.md, anunţă un concurs pentru cele mai bune gospodine!
Articolul anterior
Ce te așteaptă în 2015 în funcție de zodie!
Articolul următor