În Chișinău s-a deschis magazinul Nikita Rinadi cu ţinute Haute Couture

Să arăţi ca un star de cinema, într-o rochie Haute Couture, nu-i chiar atât de dificil. Modelele exclusive de rochii Haute Couture se caracterizează prin eleganţă şi frumuseţe clasică. Anume din acest motiv, vedetele de la Hollywood dau prioritate rochiilor Haute Couture.

separator

 
DSC_6252
 
DSC_6295 DSC_6319 DSC_6323 DSC_6326

Acum, nu mai trebuie să mergeţi la Milano, Londra sau Paris pentru a cumpăra o rochie Haute Couture. Casa de Modă Nikita Rinadi a deschis un magazin de haine Haute Couture chiar în inima Chișinăului, în Centrul Comercial Atrium.

Nimic nu se poate compara cu țesăturile rafinate și croiala rochiilor Haute Couture de la Nikita Rinadi. Ele subliniază feminitatea și silueta seducătoare. Unicitatea croielii și exclusivitatea ţesăturii atrage toată atenţia celor din jur.

8

Fiecare rochie Haute Couture este lucrată manual, confecţionată din țesături fine, fiecare rochie este o capodoperă în care fiecare detaliu este bine gândit, încadrat într-o combinaţie pefectă.

Simțiți-vă vedete adevărate în rochiile Haute Couture de la Nikita Rinadi. Încântaţi-i pe cei din jur cu splendoarea şi modelele neobişnuite ale acestor rochii, care nu vor lăsa indiferenţi reprezentanţii sexului puternic. Într-o rochie Haute Couture te vei simţi ca o regină, iar toate uşile se vor deschide în faţa ta!

3 9

Haute CutureMagazinul de modă Nikita Rinadi Haute Couture

(C.C. Atrium,Albișoara 4, etajul 3)
Tel:. (+373 78) 75-22-51
Brand: Nikita Rinadi
Designer: Nadya Gudumak
Shop online: www.nikitarinadi.com
Facebook : https://www.facebook.com/pages/Nikita-Rinadi-Haute-Couture/398111413677484

Pofta de dulce poate însemna de fapt necesitatea de apă
Articolul anterior
Ce profesie și-a ales fiica lui Tom Cruise! Nici pe aproape de actorie
Articolul următor
Alte articole interesante