Noaptea reducerilor la Shopping MallDova

Reduceri spectaculoase, premii generoase și un program distractiv incendiar! Toate s-au regăsit la cel mai aşteptat eveniment de cumpărături de la Shopping MallDova – Noaptea Reducerilor. Pe 22 mai, sute de vizitatori au avut şansa unică de a trăi la maxim momente de distracţii combinate cu promoţii captivante la cumpărăturile nocturne. Cele mai populare mărci internaționale și autohtone din centrul comercial au expus reduceri de până la 70% și oferte de nerefuzat, iar restaurantele au preparat meniuri speciale și cadouri apetisante.

separator

În Noaptea Reducerilor visele se împlinesc

Până la miezul nopții, toți vizitatorii centrului comercial au beneficiat de reduceri de vis pentru toată gama de produse. Amatorii de shopping nu au ratat nici o șansă pentru a se bucura din plin de oportunitatea de a cumpăra orice le-a fost pe plac şi au rămas încântați de oferte.

Liudmila, vizitatoare: „Preţurile sunt foarte mici, iar sortimentul destul de mare. Îmi doream demult să fac cumpărături, iar acum, datorită reducerilor voi reuşi să cumpăr mai multe articole”.

Inga, vizitatoare: „Reducerile sunt foarte mari. Am reuşit să iau haine atât pentru copil, cât şi pentru soţ. Să poţi cumpăra orice îţi doreşti la preţuri mici este practic un vis împlinit”.

Ana, vizitatoare: „Aici, la Shopping MallDova am găsit un sortiment foarte vast, în special pentru sezonul de vară. Preţurile sunt foarte accesibile”.

Irina, vizitatoare: „Noi ne-am informat despre acest eveniment de pe internet. Reducerile chiar sunt destul de mari şi am făcut multe cumpărături. Practic am economisit vreo 600 de lei”.

NSPP9

Cadouri generoase pentru cumpărători

În Noaptea Reducerilor surprizele s-au ţinut lanţ. Shopping MallDova a răsplătit pasiunea pentru cumpărături cu cadouri generoase. Astfel, cei care au achiziţionat articole vestimentare sau alte lucruri importante în valoare de 1000 de lei, au câştigat pe loc unul dintre cele 1000 de premii: televizor, electrocasnice, produse cosmetice, piese vestimentare, accesorii, jucării, veselă, meniuri speciale, certificate valorice, certificate pentru bowling și carduri de reducere.

Mai mult. Cel mai generos cumpărător s-a ales cu marele premiu al Nopții Reducerilor – un bilet avia tur-retur, pentru două persoane, spre cea mai populară destinație din Europa! Aceasta s-a dovedit a fi o doamnă, care la sfârșitul serii a prezentat bonul de cumpărături cu cea mai impresionantă sumă.

Maria, câştigătoarea marelui premiu: „Eu de fapt nu câştig nimic niciodată. Astăzi norocul m-a însoţit, pentru că pe lângă faptul că am beneficiat de o mulţime de premii la tombolă, precum certificate valorice, am intrat şi în posesia marelui premiu. Mulţumesc mult. Sunt foarte fericită”.

Program distractiv incendiar

La Shopping MallDova, în Noaptea Reducerilor  vizitatorii şi-au împlinit atât pofta de shopping, cât şi cea de distracţie. O prestaţie de excepţie au avut iluzioniștii Garry Cozma și Vladimir Gavriliuc, care i-au transferat pe vizitatori pentru câteva clipe într-o lume a trucurilor magice. Oaspeţii centrului comercial au asistat şi la un impresionant show de porumbei. Experimente spectaculoase au fost prezentate alături de grupul „Mendelevium”, iar „Sis’n’Bro” și Natalia Duminică au surprins prin graţie în paşi de dans.

NSPP5

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova care oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici vizitatorii au posibilitatea să facă shopping într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit. Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție!

NSPP3 NSPP2

Magazinele din Franţa vor fi obligate prin lege să doneze în scop caritabil produsele alimentare nevândute!
Articolul anterior
Produsele bio cu protecție solară îți asigură un bronz de durată!
Articolul următor
Alte articole interesante