Stilul vestimentar a celei mai dorite femei de la Hollywood!

Angelina Jolie ne

separator
încântă mereu cu eleganța și bunul gust pe care îl adoptă în alegerea ținutelor sale. De la primele apariții pe covorul roșu și până acum, vedeta nu a optat niciodată pentru o vestimentație sau un machiaj vulgar.

prima imagine

Actrița, în vârstă de 38 de ani, încearcă mereu cele mai noi trenduri, păstrând totodată eleganța și decența. Stilul vedetei a evoluat mult de la tricourile și pantalonii ce îi purta la începutul carierei la rochiile rafinate semnate de cei mai renumiți designeri.

Pentru că eleganța și simplitatea o caracterizează cel mai bine, actrita preferă culorile alb și negru, dar și nuanțele aprinse precum roșu sau verde. Își accesorizează ținutele cu bijuterii cât se poate de discrete.

Având o siluetă filiformă, actrița apelează foarte des la rochiile drapate, ce îi adaugă volum în zona coapselor. Pentru un plus de senzualitate, aceasta alege rochiile lungi, cu tăieturi adânci.

Angelina optează pentru machiajul natural, accentuându-și doar buzele cu un ruj roz, roșu sau nude. Chiar dacă are zeci de stiliști în spate, aceasta alege coafurile lejere, minimaliste. În majoritatea cazurilor vedeta apare cu părul desprins, ondulat la capete sau cu cocuri simple.

În zilele obișnuite, actrița opteză pentru pantaloni skinny, tricouri simple și balerini, demonstrând că este suficient de seducătoare și în ținute casual.

Ție îți place stilul vestimentar a Angelinei Jolie?

poza1 poza2 poza3 poza4 poza5
poza6 poza7 The Tree of Life in Los Angeles poza9 poza10
poza11 poza12 poza13 poza14 poza15
poza16 poza17 poza18 poza19 poza20
poza21 poza22 poza23 poza24

Text: Sorina Țurcanu

O moldoveancă a ajuns vedetă la o televiziune din China!
Articolul anterior
4 vorbe cruciale pe care să le spui copilului tău
Articolul următor
Alte articole interesante