Ținuta Ludmilei Bălan, analizată de Evgheni Hudorojcov

În ultima perioadă Ludmila Bălan nu s-a prea afișat pe la evenimente și a preferat să stea acasă alături de nepoțelul Cristi. La spectacolul de inaugurare  a Bradului de Crăciun, mama lui Dan Bălan le-a eclipsat pe toate divele ce au ieșit în scenă.

separator
_MG_2651 _MG_2658 _MG_2661

Iată cum comentează designerul Evgheni Hudorojcov apariția Ludmilei Bălan.

“În primul rând aș vrea să specific că are o siluetă de invidiat. Iar rochia de culoare nude neapolitan și croiala acesteia,  îi pune în valoare silueta.

Jos pălăria  pentru faptul că rochia este lungă , deoarece predă un ton foarte rafinat. După mine, pentru un așa eveniment, a făcut alegerea perfectă”, a spus designerul Evgheni Hudorojcov.

_MG_2666 _MG_2672 _MG_2673 _MG_2684 _MG_2685
_MG_2686 _MG_2690 _MG_2692 _MG_2696 _MG_2697
_MG_2705 _MG_2710

Ludmila Bălan a venit și ea cu un comentariu la adresa designerului :”Multumesc, Evgheni Hudorojcov! Dar, mai ales, îi multumesc Sandei (Sanda Balan)! Fiica mea este cel mai important stilist şi cel mai mare critic pentru mine. Anume ea a ales cu minuţiozitate modelul şi culoarea rochiei! Mă bucur că alegerea Sandei a fost apreciată de unul dintre cei mai buni designeri din Moldova! Bravo, Sănduţa !”

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Ai părul blond? Cele 3 culori care ți se potrivesc perfect

Nuanțele de blond, fie că sunt mai închise, fie că sunt foarte deschise, reprezintă alegerea foarte multor femei. Părul blond este asemănat cu senzualitatea, motiv pentru care multe femei optează pentru această culoare.

Dacă machiajul trebuie ales în funcție de nuanța părului, același lucru ar trebui să se întâmple și când vine vorba despre vestimentație. Anumite culori li se potrivesc perfect blondelor și fac ca trăsăturile lor să iasă și mai mult în evidență.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde

1. Roșu

Roșul este o culoare puternică și scoate în evidență părul blond. În plus, dacă ochii tăi sunt deschiși la culoare, această nuanță ți se va potrivi de minune.

2. Nuanțele metalice

Hainele în culori metalice, auriu sau argintiu, avantajează orice doamnă sau domnișoară cu părul blond. Acestea dau un rafinament aparte și sunt potrivite în special pentru un eveniment ce impune o ținută specială.

3. Albastrul cobalt

Chiar dacă se potrivește cu orice nuanță a părului, albastrul cobalt le favorizează în special pe blondele cu ochii albaștri. Atunci când poartă această culoare, ochii lor vor avea mai multă expresivitate, iar nuanța părului va fi pusă în valoare. Pentru cele care nu au ochii deschiși la culoare, dar au părul blond, albastrul electric este cea mai potrivită alegere.

Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (6)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (2)
Cele 3 culori care se potrivesc perfect oricărei blonde (7)

sursa

Coafuri care au făcut istorie
Articolul anterior
Ce spune culoarea limbii despre starea ta de sănătate
Articolul următor