Tendințe în modă în iarna 2022. Ce look-uri te vor face remarcată

Cum să arăți la modă în iarna 2022. Iată câteva sfaturi de asortare a ținutilor, sugerate de stiliști. Dacă optezi pentru o haină de piele, mizează pe o îmbrăcăminte largă și umeri fermi. Puteți lua sigur un model de o mărime, sau chiar două, mai mare, deoarece va adăuga caracter la imagine și va face ținuta și mai îndrăzneață.

Pentru a compensa partea de sus ,,brutală”, alege ceva mai confortabil pentru partea de jos. Un pulover moale, voluminos, o geantă de mână în miniatură, pantofi pe talpă joasă vor completa perfect look-ul.

Geaca în nuanță neagră

Este o soluție excelentă pentru toamnă. Încercați să o asortați cu o geantă de mână strălucitoare, bijuterii masive și alte detalii care vor dilua ținuta monocromă.

Geaca lungă și pufoasă

O ținută de iarnă mai moale și mai caldă.

Pentru o geacă scurtă, alegeți blugi și pantaloni cu talie înaltă și lungime maximă, ușor evazați. Această combinație vă prelungi vizual picioarele și vă adăuga înălțime.

O opțiune excelentă sunt combinațiile contrastante. Pentru a adăuga caracter la imagine, mizați pe texturi aspre, accentuați umerii și acordați preferință liniilor drepte. Hainele care respectă formele corpului nu mai sunt în trend.

Paltonul voluminos de pluș

Face un bun tandem cu pantalonii sport, rezultând o ținută destul de relaxată. Confortabile, practice, calde, versatile, aceste paltoane se potrivesc bine cu haine de orice tip.

Prima sucursală maib a fost modernizată cu succes
Articolul anterior
Locuitorii orașului Sângerei sunt rugați să reducă consumul de gaze. Școlile și grădinițele vor primi căldură doar câteva ore pe zi
Articolul următor
Alte articole interesante