Un designer de la noi a cucerit podiumul de la Bucureşti cu costume de baie inedite

Designerul Corina Hamureac a cucerit podiumul cu o colecţie inedită de costume de baie croşetate şi brodate manual.

Designerul moldovean Corina Hamureac a marcat Săptămâna Modei de la București cu o colecție inedită de costume de baie, inspirate din istoria și cultura românească. Cele 17 ținute prezentate fac parte din proiectul „Origini” și au drept scop modelarea imaginii femeii dace, în zilele noastre, informează curentul.md.

Creatoarea de modă a cucerit podiumul de la București, fiind cea care a deschis noua ediție a evenimentului, cu o explozie de cultură și de originalitate.

În total, colecția „Origini” adună peste 100 de piese vestimentare – brodate și croșetate manual. Pentru a realiza această idee, designerul susţine că a cercetat minuțios filele istorice, astfel încât, fiecare detaliu al colecției să reflecte un simbol lăsat de geto-daci.

Până în prezent, Corina Hamureac a mai realizat colecții inspirate din creația lui Matcovchi, Eminescu, Grigore Vieru și Eugen Doga. La moment, ea pregătește un proiect cu rochii de mireasă croșetate manual, care vor fi prezentate în noiembrie, în cadrul evenimentului International Fashion Week din Dubai.

Autorităţile iau în calcul posibilitatea vaccinării anti-COVID a copiilor
Articolul anterior
Pepenele verde, deliciul sau pericolul verii?
Articolul următor