Viziunea bărbaților: Cum arată cea mai oribilă lenjeria intimă a femeii

În primul rând, alege lenjeria nu numai pentru tine, dar și pentru el. O femeie adevărată știe că pentru o imagine elegantă și atractivă nu este suficient să ai pantofi scumpi și parfumuri bune, dar  și un set de lenjerie sexy. În viziunea bărbatului, lenjeria intimă a femeii ar trebui să lase multă piele la vedere, să fie din dantelă sau din plasă, să aibă fundiţe şi alte aplicaţii, iar culorile să fie îndrăzneţe. Desigur, aceasta ar trebui să fie de bună calitate și să arate bine pe tine. Iar pentru a arăta mereu uimitor, ar fi bine să te familiarizezi cu opinia masculină în ceea ce privește alegerea dulapului intim.

separator
Majoritatea bărbaţilor preferă sutienele cu jumătate de cupă (care acoperă doar jumărte de sân), iar chiloţii tanga sunt în topul preferinţelor. De partea cealaltă, majoritatea femeilor preferă să-şi acopere posteriorul mai mult şi aleg chiloţii normali. La fel de multe optează pentru sutienele care acoperă întreg sânul, pentru că acestea sunt mai confortabile.

Chiloți cu eroi din desene animate
Bărbații sunt absolut indiferenți față de desenele animate și inscripțiile de pe chiloți. Dar, totuși există și excepții. Dacă ați avut o relație lungă cu partenerul dvs. și sunteți sigur că va aprecia o astfel de alegere, cred că nu este o problemă.

Stilul „arhitectural”
Atunci când o femeie îmbracă un corset, ea devine ca o statuie și asemenea unei opere de artă. Formele ideale (un bust magnific și o talie subțire), în mod natural, impresionează un bărbat și îi încântă fantezia. Starea aceasta continuă până când vă aflați în dormitor și nu încearcă să vă dezbrace. Numeroase șireturi, cârlige, elemente de fixare mici acționează asupra libidoului lui ca un duș rece.

Lenjerie de corp din bumbac
Acestea sunt foarte convenabile și practice. În viața de zi cu zi, femeile le preferă pentru că se simt confortabil. Dar dacă aveți o întâlnire pe care intenționați să o încheiați într-o noapte pasională, ar trebui să alegeți ceva mai rafinat.

Lenjerie de corp cu print leopard
Această colorare, după cum arată numeroase sondaje, nu a impresionat niciodată sexul mai puternic. Văzând o femeie îmbrăcată într-o asemenea lenjerie, poat înlocui dorința și entuziasmul sexual, pe distracție și ironie neîngrădită.

Ciorapii
Bărbații înșiși nu știu de ce, dar acest element de lenjerie de corp are un puternic efect stimulativ asupra lor. În plus, arată grozav pe orice picior, în special în combinație cu tocuri înalte.

Un set de dantelă
Ales corespunzător, acesta va arăta bine pe orice tip de siluetă și scoate în evidență toate avantajele celei care îl poartă.

Cămașă de noapte
Subliniind cu ușurință curbele corpului feminin, are un impact foarte puternic asupra bărbaților. Mai ales atunci când îl scot ei persoanal de pe cea care îl poartă.

Setul pe care ți-a cumpărat el
Amintiți-vă că acest dar pe care la ales, va fi de două ori mai plăcut să-l admire pe corpul tău.

Roşul conduce clasamentul Bărbaţii sunt mai îndrăzneţi şi când vine vorba de culoarea lenjeriei intime. Mai mult de jumătate dintre femei preferă negrul, albul şi culorile neutre. În schimbă, reprezentanţii sexului masculin ar alege culorile mai puternice. Roşul este prima lor preferinţă, potrivit sondajului. Dantela, fundiţele şi paietele sunt pe placul bărbaţilor, dar nu şi al femeilor. Peste jumătate dintre ele (58%) optează pentru lenjeria mai simplă, fără aplicaţii, pentru că hainele se „aşază” mai bine peste aceste modele. Reprezentanţii sexului masculin sunt înnebuniţi după dresurile cu jartiere, dar femeile nici nu vor să ausă de ele, motivând că sunt greu de îmbrăcat şi purtat. 78% din bărbaţi ar vrea să-şi vadă partenera purtând dres cu jartieră.Deşi preferă lenjeria intimă confortabilă în cea mai mare parte a timpului, majoritatea femeilor au în garderobă un „arsenal“ de seducţie pe care îl scot din sertar la ocazii speciale. Şi toate sunt de acord că lenjeria sexy le scade inhibiţiile sexuale şi le ajută să se simtă atrăgătoare. O lenjerie intimă frumoasă îţi oferă încredere în tine tot timpul, nu doar în dormitor, ci şi la serviciu, acasă ori când ieşi cu prietenii în oraş.

Sfaturi de stil de la cei mai cunoscuți designeri!
Articolul anterior
400 de covoare cu reducere specială de 40% la 40 de ani Floare Carpet SA! Bucură-te de surprize și premii valoroase!
Articolul următor
Alte articole interesante